Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Middagsdags

Hallå på er! Nu trillar F in genom dörren när som helst och då är det dags för middag. Kan visa bild på det vi åt senare. Blir väääldigt enkelt idag men det är okej även det vissa dagar! Har fått hem lite nyshoppat idag + lite smycken som jag ska visa lite senare eller eventuellt imorgon! Får se om jag hinner idag helt enkelt. 

Hela min förmiddag spenderades till att ringa runt till kundservice. Vi har en prenumeration på hundmat från zoozoo.com (dom skickar en påse varje månad) och jag ringde dit flera veckor innan vi flyttade och bytte adress men vaknade ändå imorse till en bekräftelse på att leveransen hade skickats till UMEÅ. Blev så leds. Kunde inte låta bli att vara en sådan där jobbig kund som ringde in och skrek av irritation (och ja, jag vet hur hemska kunder kan vara då jag själv arbetat i kundservice). Efter ett par timmar så återkom en av tjejerna jag hade pratat och bad om ursäkt och sa att dom givetvis skulle skicka om en leverans till nya adressen. Och dom skickade också med lite extrasaker. DET är enligt mig bra kundservice. Fick lite dåligt samvete för att jag var så arg innan så jag bad om ursäkt till och med, haha. Ibland får man skämmas. Kan iallafall varmt rekommendera er zoozoo.com om ni är intresserade av någon typ av prenumeration på mat till ert husdjur. Riktigt smidigt och väldigt bra personal! Stort tips! =)

Nu kom F hem så ska logga ut snabbt härifrån. Vi ska iväg och köpa madrasser och lakan sen ikväll på IKEA. Min mami och syster kommer ju hit och jag är såå taggad. Kramar till er!

Fotograf: Fredrik Åström

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish