Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Mitt favoritmål på dagen

Dom flesta som följer mig på instagram har nog förstått att jag älskar mat och att äta. Mitt favvo-mål på dagen är faktiskt frukosten och jag väljer frukost väääldigt mycket beroende på humör. Ibland är jag extremt sugen på salt när jag vaknar och ibland är jag sååå sugen på något sött och fruktigt. Tänkte tipsa er lite snabbt om mina favvo-frullar och vad jag brukar ha i. 

Omelett/äggröra: Brukar steka champinjoner och paprika i smör och sedan krydda med salt och peppar. Knäcka två ägg över och blanda i en skvätt grädde och en matsked creme fraich. Tar fem minuter att göra och är sååå gott. 

Godaste mackorna: Tar ett ganska grovt knäckebröd (eller glutenfritt som har blivit en favvo på senaste tiden här hemma) och smörar och lägger på ett lager räkost. Sedan på med ruccola, rödbetsblad, lite sallad och spetspaprika. JÄTTEgott. 

Smoothie: Min absoluta favvosmoohie – Mixa frysta bär med en banan, vaniljyoughurt och mandelmjölk + lite is. En annan favvo är vanilj-kvarg, banan, mango och mandelmjölk. Såå goda! 

Amerikanska pannkakor: En stooor favvo här hemma! Receptet hittar ni HÄR.

Annars älskar jag att äta vanilj eller jordgubbskvarg med hemmagjord granola (recept kommer) eller bara frukt med nutella (ibland får man) =) När jag har bråttomt kan det hända att jag bara kokar två/tre ägg och äter med örtsalt och majonäs och annars så är äggmackor en favorit. Mums!

Ett tips är att kika i min kategori ”matlganing/bakning” där jag uppdaterar lite halvdåligt men ändå! Lovar att bli bättre och dela med mig mer av recept och liknande. Tycker själv att sådant är roligt att läsa om och har fått mycket önskemål om det. Så ska verkligen bli bättre på att skriva ner allt jag gör!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish