Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Uppe tidigt

Hallå på er! 

Klev upp tillsammans med F idag (redan klockan halv sex) och har precis ätit lite frukost och ska avsluta med en kopp tiny tea innan jag intar sängen igen. Har ingen aning om jag kommer kunna somna om men jag håller alla tummar och tår att jag kan det då jag gärna vill vara utvilad inför imorgon då jag ska fotograferas. Nya naglar står också på schemat imorgon och det ska bli så roligt!

Igår åkte vi och handlade lite gottis på kvällen och innan det hämtade vi ut paket och jag handlade lite på BIKBOK (då dom hade 50% på allt med långa ärmar). Ska visa er allt sen ikväll när F kommer hem och kan fota plaggen på mig! Kommer upp lite inlägg om allt mellan himmel och jord nu under dagen också, så kika gärna in lite senare. 

Hoppas ni får en underbar fredag. Bjuder på lite bilder från igår + i förrgår så länge. Kärlek!

Min favvo-frappe =)

Jag är helt besatt av mums-mums med kolasmak! Älskar! 

Älska NOBEs drycker med aloevera. Mango är favoriten just nu!

Gjorde en jätte-enkel köttfärssås (utan döda djur) bestående av anammas ”vegofärs” som jag stekte i olivolja, örtsalt och peppar, hällde över lite ketchup, en färsk, tärnad tomat och lite soja + lite riven parmesan, lite citronsaft och grädde + en matsked creme fraich. Blev jättekrämigt och gott!

Popcorn och holiday-dipp är mitt nya favvo-snacks. Så gott! Och känns fräschare än chips!

Och en kopp tiny-tea såklart! Har förövrigt fått hem ett annat detox-te igår så tänkte prova det när jag är klar med min tiny-tea-kur och se vilket som ger bäst resultat. Återkommer mer om det nya téet lite senare idag! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish