Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tröttast i världen

Godmorgon!

Imorse blev det panik när vi insåg att F hade försovit sig! Kläder kastades hit och dit, mat skulle ordnas, tänder skulle borstas osv! Håller någon med om att det verkligen är den värsta känslan som finns att försova sig?! Nu är han iväg iallafall och jag tycker så synd om honom (för det är verkligen pinsamt att komma sent till ett relativt nytt jobb). Jag hoppas att allt går bra! Han är iallafall jätteduktig som orkar upp klockan kvart i sex varje morgon. Världens bästa <3

För tillfället så väntar jag på att mina ägg ska koka klart och sen är det dags för frulle för min del. Idag ska jag städa, rensa min smink-väska (som är såå skitig) och hämta ut lite paket! Ska även spela in videobloggen till er! Den kommer upp ganska sent ikväll då jag lovat F att han ska få godkänna den innan jag publicerar den, haha.

Hoppas ni får en underbar dag! Kärlek!

Gårdagens gottis! Älskar mums-mums med kolasmak lite mer än dom med choklad-smak faktiskt! Såå gott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish