Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Morgon

Hej älsklingar!

Vi har ätit frukost och jag har druckit mitt tiny tea och just nu sitter hela lilla familjen i soffan och bara myser. Vi ska strax göra oss iordning och sola, träna och göra några ärenden i stan. Ska köpa en tröja på bikbok (som jag bara måste ha), en tröja till F, en läpp-penna på makeupstore (som jag hittade på bild på instagram imorse), så ja, några viktiga ärenden är det ju inte – men ändå, haha.

Igår var vi på ikea och köpte lite smått och gott. Vi kollade också på en trea på 96 kvadrat med två toaletter, egen tvättmaskin och torktumlare, ENORM balkong och den var dessutom sååå fin! Är såå glad! Ska ringa och tacka ja till den imorgon så om allt går som det ska så blir den vår inom några månader. =) håller tummarna!

Imorgon ska jag svara på era frågor i ett videoinlägg så om ni har några fler frågor att ställa kan ni göra det fram till imorgon i inlägget ”frågestund”. Nuuuu ska vi starta dagen på riktigt så jag får önska er en underbar dag så hörs vi mer senare. Puss!

Gluten-fritt knäckebröd med smör, sallad, räkost och paprika är såå gott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish