Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pizzafredag

Ikväll blir det riktigt fredagsmys för vår del med cola, chips, mys i soffan och allt vad det innebär. Vi har nyss ringt och beställt pizza och har tvätt i maskinerna. Ska bli så himla skönt att få sova i rena sängkläder. Handlade lite på IKEA och Chilli idag också, ska såklart visa sen. Längtar ihjäl mig tills vi får ett förstahands-kontrakt och någon typ av stabilitet och trygghet igen. Ska bli så himla skönt med ett riktigt ”hemma”. Och vi kollar bostadsrätter och hus hela tiden också, vi vill verkligen hitta något perfekt men vi är medvetna om att sådant kan ta väldigt lång tid. Jag vill verkligen inte nöja mig med vad som helst när vi faktiskt ska KÖPA något och inte bara hyra. Vi satsar på ett år från och med nu iallafall. Ni får hålla tummar och tår för oss. =)

Annars har vi signat avtal på Phone House idag och F slutade lite tidigare på jobbet. Skönt! 

Önskar er allihop en underbar kväll, så hörs vi mer imorgon. Och passa på att fråga i frågestunden, ska ju spela in en video åt er nu i helgen, haha. All kärlek till er!

Har bland annat köpt dessa koppar i storlek XL. Så himla fina!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish