Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nytt hår

Igår besökte jag fina Emelie som fixade mitt hår. Jag har ju haft svart hår så länge jag kan minnas och jag har bara färgat utväxten månad efter månad fram tills nu när jag har känt mig så leds på det kolsvarta. Jag ville verkligen ljusa upp mitt hår utan att bli ”ljushårig” och snarare få någon typ av nyanserad ljusare brun färg, vilket Emelie verkligen fick fram i mitt hår. Är verkligen supernöjd och kommer helt klart att besöka henne fler gånger för att få håret fixat!

FÖRE: Helt svart + utväxt (svart är inte min naturliga hårfärg som många tror trots att jag har svarta ögonbryn naturligt)

UNDER TIDEN:

EFTER:  (Jag har lagt på filter på bilderna så att ni ska se färgerna bättre så nyanserna syns inte lika mycket i verkligheten förutom i starkt ljus eller solljus)

Jag är som sagt kanon-nöjd och mitt hår känns friskt och livfullt igen. Kommer bli så fint när det ljusas upp ytterligare av solen i sommar.

Som om inte allt detta vore bra nog så fick jag med mig en hel påse med produkter från GRAZETTE som för övrigt höll i hela kvällen. Det är också deras färger som användes för att färga mitt hår. Märket är svensk-producerat och gör håret underbart lent och följsamt. Dom doftar dessutom gudomligt! Ett stort tips! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish