Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Mitt drömboende

Det skulle vara kul om du skrev ett inlägg om hur du vill bo i framtiden, alltså lite mer i detalj hur du drömmer om att ert framtida hus ska se ut gällande heminredningsstil, färg på väggar, val av golv mm.. alltså som du önskar dig att det kommer se ut.

En av önske-rubrikerna så självklart skriver jag ett inlägg om det! Mitt drömläge är ett hus vid vattnet i Göteborg. En enplansvilla i vitt tegel som ligger lite avskilt men ändå relativt nära närmsta granne. Inte mitt i stan men ändå inte för långt bort. Lite lagom och sådär mysigt och halv-lantligt. Jag är en sucker för vit inredning och det är det enda som går hem för mig, så jag kommer vilja ha ett genomgående vitt tema i hela huset med lite inslag av silver/betong. Har nog alltid haft den stilen i vårt hem och kommer nog alltid att fortsätta ha den, var vi än flyttar och var vi än bor. 

Jag älskar den lantliga, romantiska stilen men är fortfarande väldigt modern av mig, så jag kommer att vilja kombinera dessa stilar tillsammans (vilket jag också har gjort i våra tidigare lägenheter och lyckats med ganska bra). Alla väggar vill jag ha vitmålade eller ha vit tapet på, och golvet ska vara någon typ av vimålad, lite halv”sliten” parkett. Allt ska med andra ord vara genomgående vitt och ljust, och visst det blir rätt mycket att städa då all smuts syns ganska fort, men vitt har alltid givit mig ro i själen, så det har alltid varit så värt det. Köket ska vara modern, med lite lantliga detaljer, men dom senaste vitvarorna – gärna i silvet. En fin bänkskiva och väldigt stilrent i överlag med inte så mycket saker huller om buller som står framme, men ändå tillräckligt mycket för att ge en känsla av ”hemma”. Lite växter, ljusa och skira gardiner och spotlights. I sovrummet vill jag ha något sänghimmel-liknande, massor av ljus, en hög kandelaber, mysbelysning och någon fin väggtext. Väldigt enkelt och romantiskt. Någon fin spegel som hänger, ett fint ”toalettbord” där mina exklusiva parfymer får stå framme. Ett rum där jag kan känna frid efter långa arbetsdagar och ett rum där jag känner att vi kan vila och ta det lugnt. Inte massor av saker som kastar sig i ögonen utan väldigt ”avskalat” om ni förstår hur jag menar. Toaletterna ska gå helt i vitt kakel och jag vill ha en bastu inne på toaletten. Så ett litet rum av glas mitt i toaletten. Har kollat på lite bilder och det är sååå snyggt! Ett bubbelbad som ”går ner” i golvet och massor av fina badrumstextiler i vitt med detaljer av volanger. Massor av doftljus också. 

Åh vilken längtan jag får efter att inreda nu! Det verkligen kliar i fingrarna! Är sååå taggad på när vi ska köpa vårt nya hus/vår nya lägenhet i Göteborg som vi får fixa och inreda från grunden. Längtar ihjäl mig! Och nu när ni läser detta så sitter faktiskt jag och F i bilen påväg mot vår nya framtid. Vi är framme sent inatt. Hoppas ni har en underbar dag! Puss

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish