Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Svar på era frågor, del 3

Hejsan! Undrar ifall du har implantat?:) I så fall hur mycket la du in?:) Ser väldigt propertioneligt ut på din kropp 🙂

Hej! Nej, mina bröst är 100% naturliga. Tack och kram!! =)

Vart kommer topparna ifrån som är gråa? älskar din stil och din blogg kram 🙂

Hej! Tack snälla du!! 🙂 Peplum-linnet och den grå vringade är från BIKBOK och den med fin rygg är från Gina tricot. Kram!

Såg att du gått utbildning i fransar, kan du inte visa film och bilder på fransar du gör?

Hej! Ja det har jag gjort. Det har dock lagts på hyllan nu i och med flytten, men om jag tar upp det igen i Göteborg så kommer jag självklart att visa er bilder och filmer. Kram!

Min kommentar försvann efter hälften. Är impad att ni vågar!! Skall ni bo på hotell när ni kommer fram? Läste att ni skulle köpa möbler samma dag? :O

Haha, vad tokigt! Man måste våga för att vinna, hihi. Ja, vi får se var vi hamnar och vad vi ska göra! Tror att det kommer bli bra till slut. Möbler (eller iallafall säng) vill jag köpa samma dag då jag vill sova i min ”egna” säng från dag 1. Lovar att uppdatera om hur det går med allt så får ni veta var vi hamnar till en början osv. Kram!

Klart man kan va gift och lycklig som 18 år? Förstår inte vissa kommentarer du får.. Finns Xlash i någon butik?:)

Haha jag förstår inte heller alla kommentarer jag får. Men det finns folk till allt och tyvärr väljer många att vara internet-troll. X-lash finns vad jag vet inte i butik faktiskt! Har dock kollat in vissa ”skönhetssalonger” där dom verkar ha Xlash! Men vet inte exakt var. Hoppas det kommer i framtiden. Annars kan ni köpa världens bästa mirakelprodukt HÄR. Kram!

1.Om man bestämmer en träff med en kille för första gången vad tycker du att man bör tänka på då? 2. Hur vet man om en kille är intresserad av en? 3. Hur imponerar man på en kille? Tack för en superbra blogg. Har aldrig haft en pojkvän trots mina 21 år men du och din kille får mig verkligen att längta efter kärleken. Sköt om dig kram.

Hej! Jag tycker nog inte att man bör tänka på så mycket. Typ vara sig själv och inte försöka spela någon man inte är, för det håller aldrig i längden. Våga bjuda på sig själv och visa redan från dag ett att man respekterar sig själv. Det tycker jag är viktigt. Hur man vet att en kille är intresserad av en? Fy vad svårt, hehe. Jag har alltid varit en person som vågar fråga sånt rakt ut. Är nog lite för ärlig och öppen ibland och kan nog skrämma många på grund av att jag är just på det sättet. Men jag tror man kan märka mycket i blickar och hur killen är med en. Om han blir nervös när han är runt dig eller om han kanske tittar på dig lite extra mycket. Man får nog gå på magkänsla lite om man inte vågar fråga.  Hur man imponerar på en kille? Ännu svårare fråga.. Jag tror att alla kan imponera på någon bara genom att vara sig själv. Det är nog det man ska sträva efter. Jag vet exempelvis att F är mitt största fan oavsett vad jag gör. Han är superimponerad av mig och jag är det av honom också. Jag tror att man vinner mest på att bara vara den man är, för förr eller senare så kommer du också att träffa någon som tycker att du är bäst i hela världen, någon som ser upp till dig och någon som uppskattar dig. Hoppas allt går bra för dig! Lovar att det kommer det! Kärleken dyker upp när man minst anar det. All kärlek till dig, kram!

Du sa en gång att du pratade ryska flytande, coolt! Vem av dina föräldrar är från Ryssland? Pratar du ryska med den föräldern då? 🙂

Hej! Ja det stämmer. Min mamma är från Ryssland och min pappa är född i Sverige. Jag är också född i Sverige. När jag var yngre pratade jag bara ryska hemma men nu pratar vi bara svenska med varandra. Lite tråkigt kanske när språket lätt glöms bort om man inte använder det. Kram! 🙂

Jag älskar din blogg! Otroligt fin 🙂 skulle du kunna lägga upp bilder från bröllopet?

Åh vad roligt!!! Tack!!! Har mest bilder på papper och nästan inga på datorn men kan absolut skanna in några när jag har tid och möjlighet. Kram!!

Hur går det för hans plugg, trodde han gick i skolan medan du jobbar (om ni ska flytta i gbg)? Har ni något jobb där nere? Har ni något boende där nere?

Han skulle börja plugga till hösten men nu blir det ju ändrade planer i och med flytten. Vi har varken jobb eller boende ännnu! Kram!

Bästa smoothie tipset? Bästa rump- och magövning. Vilken bh stl har du? Är dina egna? 🙂

Absolut godaste smoothien enligt mig är färska jordgubbar, vanilj-youghurt, banan och mandelmjölk. Mums! Kan skriva ett eget inlägg om lite övningar jag brukar köra sen! Jag har 80C/70D. Det är mina egna bröst och jag är än så länge all natural gällande allt  =)

Varifrån kommer Fjodor? Är han helsvensk? Låter så ovanligt dedär namnet 😀 Var nånstans i Ume bor ni? Har ni fått lägenhet i gbg och vad jobbar du med nu/ska jobba med i gbg? Är ny läsare sen typ 3 dar, jättefin är du, och jag är impad över ert förhållande, här där jag bor är det jättevanligt att man gifter sig i 18-19 års ålder så jag tycker det är roligt att någon gör det på såna ställen där det är ovanligt också ^^ Lycka till med flytten och framtiden, fina du!

Fjodor är född i Sverige men har föräldrar från Finland/Ryssland/Tjeckoslovakien. Vi bor i bostadsrättområdet på Ålidhem i Umeå, det är superfint här! Vi har ännu inget boende i Göteborg och inte heller jobb (men vi har lite på gång så vi får se hur det blir). Men vad roligt!! Kul att du hittade hit. Tack för alla fina ord och massor med kramar till dig!!! =)

Hej! hur hade ni råd/möjlighet att flytta hemifrån så tidigt? du gick väl fortfarande på gymnasiet när ni bodde hemifrån? Mycket nyfiken! Tack för en superfin blogg, ser alltid fram emot att läsa! Kram!

Jag var 15 år och F var 17 år när vi flyttade hemifrån så vi gick fortfarande gymnasiet, ja! Vi hade bara studiebidrag på 1000:- per person + var sitt extrajobb men vi fick ihop det ändå och levde mest på kärlek och mat från ICA BASIC, hehe. Lite skillnad på hur vi lever nu, men man måste ju börja någonstans! Våga för att vinna är våra ledord här i livet, och det har fungerat hittils. Lägenheten vi bodde i hade vi supertur med! En supertrevlig hyresvärd som trodde på oss till 100%. Vi sökte lägenhet i cirka ett halvår och till sist så lyckades vi, trots att vi var så små och saknade inkomst. Kram!

Har du planer på att skaffa körkort? 🙂 tips på vad man kan hitta på en ledig kväll med sin pojkvän 🙂

Nej, egentligen inte! Men kanske till sommaren! Tycker oftast att det räcker att en i hushållet har körkort, speciellt när vi bara har en bil och inga barn. =) Åh! Man kan göra så mycket. Ha massagekväll som man börja i badet med massa tända ljus och massa färska bär och skumpa. Eller gå på bio och fika på något mysigt café. Fara ut och äta middag och dricka drinkar eller varför inte bara dega framför TVn? Åka till något konstigt ställe utomhus och ha galet sex eller bara kolla på stjärnorna ihop en sen, mörk kväll. Jag och F brukar åka och träna eller laga middag ihop, ta en långpromenad med våra vovvar och sen bara mysa framför en serie eller bra film. Och ibland spelar vi sällskapsspel med var sott glas vin och lite choklad. Cruisa med bilen gör vi också ibland, det käns lite busigt och töntigt att åka runt och dunka hög musik någon sen kväll, haha. Finns massor man kan hitta på med andra ord! KRAM =)

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish