Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Svar på era frågor, del 2

Tjänar du pengar på din blogg? Har du många läsare? Varför startade du denna blogg?

Ja, jag tjänar pengar via annonser, samarbete, sponsring med mera. Jag har mellan 5000-6000 unika besök. Så en hel del! Jag startade denna blogg för att få skriva av mig, fota, dela med mig, tipsa och få feedback. Sen har jag alltid drömt om (vilken tjej har inte?) om att ha en blogg med massor av följare och även tjäna pengar på det. Och där är jag ju faktiskt idag. Så är underbart glad för att ni vill följa mig och min vardag!

Har du och Fjodor funderat på barn ännu? Med tanke på att ni verkar ha allt annat 🙂 Superduper fin blogg har du också, kram!

Hej! Ja vi vill ha barn! Mer än något annat! Men det kommer när det kommer och vi är inte stressade över det ännu i och med att vi är så unga. Tack gulle dig, kram! =)

Vad gick du för program på gymnasiet? 🙂

Jag gick natur/estet =)

Hur gammal vill du vara när du får barn?

Vi är redo för barn redan idag så när barnet är redo för oss så kommer han/hon att bli välkomnad med öppna armar!

Hur gammal varu när du hade sex första gången?

Jag var 14 år!

Kan du berätta mer om dina wr. up snugs och vad du tkr om dom osv? 🙂

Jag älskar dom! Så extremt jäkla sköna och man får VERKLIGEN en rumpa i dom! Jag har rumpa sedan innan men inte en sån där ”träningsrumpa”, i dom får jag verkligen det! Ett stort tips till alla som känner att dom är platta där bak eller för dom som vill ”pusha” upp och tighta till den lite. Som sagt så är dom också väldigt sköna och jag vågar (nästa) säga att dom är lika sköna som mjukisbyxor! Så ett stort tips till alla tjejer som vill vara snygga till vardags men ändå inte klä sig obekvämt. Ska köpa ett par svarta också, och gröna, och vita och ja, ni hör ju! Vill nästan bara bära dessa underbara byxor sedan jag testade dom första gången.

Hej! Jag är en ganska ny läsare(sen en vecka) och skulle vilja veta lite om din o Fs relation, hur träffades ni? Hur kom det sig att du redan flyttat? Vad sa/säger dina föräldrar? Går du i skolan? Vad jobbar du med? Vad ska ni göra i Göteborg?? Var ska ni bo? Varför flyttar ni? Förlåt för många frågor men har kommit upp efter att läst bloggen o kollat instagram, hahaha!

Hej! Himla kul att du hittade hit! Vi träffades precis i början av gymnasiet. Han är ju två år äldre än mig men i och med att jag har hoppat upp en klass så gick han andra året och jag gick första året. Jag är alltså född -95 och han är född -93. Vi var vänner i ungefär ett halvår innan vi blev ett par. Vi flyttade hemifrån när jag var 15 år och han var 17 år. Vi gick med andra ord fortfarande på gymnasiet. Anledningen till att vi flyttade ihop så tidigt var att vi verkligen ville vara med varandra dygnet runt och sova i samma säng varje kväll. Vi ville ha ett liv tillsammans och vi skapade gemensamma mål för livet ganska fort. Mina föräldrar stöttade mig i allt och var 100% bakom oss. Dom har dock aldrig hjälpt oss ekonomiskt eller liknande, vi har alltid klarat oss själva. Vi hade självklart inga pengar i början och betalade första hyran kontant (haha) med pengar som vi skrapat ihop. Sparande hade vi inte heller. Det enda vi hade var var sitt extrajobb och studiebidrag på 1000:- per person. Det var riskabelt och spontant men det funkade och vi klarade det. Man måste våga för att vinna och jag tycker att jag är ett bra exempel på att allt går bara man vil. Jag går inte i skolan och tog studenten förra året i och med att jag hoppade upp en klass, så jag har jobbat och pluggat på universitetet i snart ett år. Jag jobbar i kundservice för tillfället. Vi ska starta ett liv i Göteborg och  köpa lägenhet/hus där förhoppningsvis inom ett år. Det är där vi vill se våra barn växa upp och det är där vi trvis som bäst av alla städer här i Sverige. Vi flyttar för att vi älskar Göteborg och känner oss rätt klara med Umeå då vi bott här hela livet båda två. Ingen fara! Fråga på! Massor med kramar till dig!! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish