Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Svar på era frågor, del 1

Hej hörrni! Nu kommer första delen med svar på era frågor! Vissa frågor var så lika varandra så jag plockade bort några. Blir så tråkigt att skriva samma sak flera gånger nämligen, haha 😉 Hoppas ni får svar på det ni undrade, kram!

Jag är nyfiken på er flytt! Hur vågar ni lämna allt? Hur lång tid är ni beredda på att vänta på en lägenhet? Antar att det kan dröja år innan man får en lägenhet i Gbg på grund av bostadsbristen. Samma sak med jobb? Vill inte låta negativ utan undrar mest hur ni vågar och vad som gör att ni vågar ta risken att bli bostads/arbetslösa? Önskar er iallafall lycka till 🙂

Hej! Vi vågar lämna allt för att det känns okej så länge vi har varandra. Jag är inte rädd för något så länge jag har F vid min sida och han känner likadant. Låter lite för gulligt kanske men det är faktiskt sant! Vi är redo att vänta på lägenhet hur länge som helst och har som mål att köpa en bostadsrätt inom ett år. Jobb känns inte heller som något problem och vi har båda redan en hel del på gång! Vi är inte rädda alls med andra ord och vet att allt kommer att ordna sig för oss snabbt. Det gäller att lita på magkänslan! Tack så mycket, kram! 

Varför gifte du dig så tidigt, och vad tyckte dina föräldrar om det?

Jag gifte mig för att jag är SÅ KÄR och för att jag har hittat mitt livs kärlek och själsfrände, så varför vänta? Mina föräldrar var så himla glada för vår skull! Det var glädjetårar, lovord och kärlek. Dom tog hand om hela festen efteråt också och det är jag evigt tacksam för. 

Hej! Jag undrar vad du jobbat med? Och är det ett heltidsjobb eller pluggar du också? 🙂 Btw så är din blogg och instagram jättefin och inspirerande!

Hej! Jag jobbar 80% och jag jobbar i kundservice. Jag pluggar inte samtidigt. Tack så jättemycket! Bliir hur glad som helst, kram!! =)

Hur kommer det säg att du gifte dig så ungt? Jag vill oxå gifta mig så de är inget dömande utan bara nyfiken. Kan du inte berätta om du frieriet och bröllopet gick till?

Precis som jag skrev ovan så gifte jag mig tidigt för att jag är superkär och har hittat mitt livs kärlek. F friade till mig ett år innan vi gifte oss och gick ner på knä. Kommer ihåg att jag var så chockad men samtidigt ganska beredd (jättekonstig känsla). Bröllopet var litet och intimt och vi gifte oss i en kyrka som ligger oss varmt om hjärtat. Vi valde att bara vara vi två då vi redan var tillräckligt nervösa och pirriga och det bara skulle kännas jobbigt att ha en massa folk runt omkring som tittade på oss. Ingen planering hade vi heller utan valde att bröllopet inte var något vi ville stressa över eller lägga ner särskilt mycket pengar på. Vi hade en klassisk ceremoni iallafall, med klassisk bröllopsmusik och promenad ner till altaret. Allt var så äkta, nära och ärligt. Det var den bästa dagen i hela mitt liv och jag börjar nästan alltid gråta när jag tänker tillbaka på känslan jag hade i kroppen när jag såg F i ögonen och läste mina löften till honom och tvärtom. Kram!

Kan du beskriva hur man sätter på xlash? Inte bara som en eyeliner utan mer ingående! Kram

Jag brukar läga på Xlash varje kväll (nu för tiden varannan eftersom jag har fått himla långa fransar). Brukar tvätta bort allt smink, torka ögonen ordentligt  och sen ta rejält med xlash på penseln och lägga över hela fransroten och en bit inpå fransarna. Så typ som en eyeliner men mer på fransarna än på huden, kram!

Hej jag undrar om du har planer på att plugga vidare i högskola/universitet och i såna fall vilken utbildning 🙂

Hej! Ja, jag vill plugga vidare till personalvetare men för att kunna göra det så krävs ett X antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet. Jag har jobbat sedan jag var 14 år men inte heltid och det är det som krävs. Men så småningom! Kram =)

Snyggaste kvinnliga kändisen? Drömjobb? Hur många barn vill du ha i framtiden och har du några förslag på fina flick- och pojknamn? Ska ni plugga eller jobba i göteborg? Kram och tack för en toppenblogg!!

Ingen aning faktiskt! Har ingen favorit.. Gillar hon som spelar Gloria i Modern Family dock! Stora bröst, långt mörkt hår – perfekt utseende enligt mig! Mitt drömjobb är platschef eller personalansvarig på något företag! Vi vill ha tre barn i framtiden och vi har faktiskt några namn, men dom tänker jag inte dela med mig av ännu, hihi! Vi ska väl börja med att jobba för att bygga upp livet lite och köpa en lägenhet och om något/några år så kommer vi givetvis att plugga vidare! Massor med kramar!!

Hej finaste du! Kul att du har frågestund. 1. Jobbar/studerar du? 2. Har du och din man fått jobb i Göteborg?

Hej fina du! Jag jobbar 80% som det ser ut idag, men tjänar ju även pengar via blogg/instagram så totalt blir det nog 100% om man räknar all tid som jag lägger ner på det. Vi har lite projekt och jobb på gång faktiskt, kommer självklart att dela med mig när jag vet exakt hur det blir! KRAM! 

Hej! 🙂 vad har du för b-h storlek? 🙂

Hej! 80C/70D =)

Hur har du egentligen råd med allt? Du köper liksom kläder varje dag och massa gott till dig och din man, tänkte på du är ju bara 18. Vad jobbar du med? Tänkt något på att skaffa barn snart?

Hej! Vad har det med saken att göra att jag bara är 18, haha? Förstår inte riktigt vad du menar! Men jag har råd att shoppa mycket och handla mycket då vi båda jobbar och då jag även tjänar en hel del på blogg/instagram. Jag jobbar i kundservice för tillfället men slutar ju med det strax då vi flyttar om två veckor! Ja, vi vill ha barn! Kram!

Hur var din uppväxt? Vad uppskattar du i livet? Vad är din största dröm?

Min uppväxt var fantastisk och som barn (och även nu) hade jag lyckan att ha föräldrar som stod bakom mig i alla mina beslut. Jag har alltid varit en driven och målmedveten tjej och jag har alltid fått stöd och blivit trodd på hemifrån. Jag växte upp i Holmsund (lite utanför Umeå) innan vi flyttade till stan när jag började sexårs. Min pappa gick bort när jag var 9 år och då väntade en hel del svåra år för mig, min bror och min mamma. Men vi tog oss igenom dom som en familj och blev ännu starkare än innan. Efter att min pappa hade gått bort så tog jag mycket ansvar och växte upp ganska snabbt – både på gott och på ont. Men min barndom kommer jag ihåg som världens bästa med stor gård, vovve, volvo, utomlandsresor och fina människor som älskar mig omrking mig. Jag uppskattar ALLT i livet. Varenda lilla dag jag får är en gåva. Jag har lärt mig att man inte kan ta något eller någon förgivet och gör därför varje dag till den BÄSTA dagen och förgyller den med kärlek, överraskningar, god mat osv. Min största dröm är att jag och F ska få våra drömutbildningar, att vi ska köpa ett stort, vackert hus vid vattnet och att vi ska få tre (eller fler) friska barn. Och att vi ska få fortsätta vara kära och lyckliga resten av livet, att ingen närstående ska bli sjuk och att vi alltid ska hålla ihop och ta hand om varandra för alltid. 

Varför lägger du nästan aldrig upp bilder på ditt ansikte?

Jag är ingen person som tar ”selfies” och har typ gjort det sex gånger i hela mitt liv, haha. Sen blir jag nästan aldrig nöjd med hur jag blir på bild! Någon som känner igen sig? Shoppingandfashion.se skrev ganska nyligen om detta på sin instagram och jag kände igen mig så väl i hennes text. Jag är nog ganska obekväm i överlag med att bli fotad och vara med på ansiktsbilder i och med att jag inte är så fotogenisk och ser mycket bättre ut i verkligheten.

Älskar din blogg och instagram!! 🙂 Men har du och din man planerat barn eller vill ni ha det i framtiden? Hur ”vågade” du gifta dig så tidigt med tanke på att du är så ung? jag menar mycket kan ju hända osv Vad jobbar du med? Vad är de tre bästa respektive sämsta egenskaperna hos din man?

Hej! Åh tack!! Blir jätteglad!! =) Ja, vi vill ha barn så fort som möjligt, men det tar längre tid för vissa och vi verkar uppenbarligen vara ett av dom paren som får vänta lite längre. Men det gör oss inget, det kommer när det är menat! Jag vågade gifta mig för att det kändes 1000000% rätt med F och för att jag vet att det är honom jag vill dela resten av mitt liv med. Jag jobbar i kundservice! Dom tre bästa egenskaperna är nog att han är så otroligt omtänksam, lojal och kärleksfull (Och snygg, driven, vet vad han vill ha, respektfull, ärlig med mera. Han är så fin så jag kan inte bestämma mig för bara tre bra saker tror jag, haha) och dom tre sämsta är att han skjuter upp saker, att han är svår att prata med om han är på dåligt humör och att lätt blir ofukserad.

Vilken storlek på bh har du? Jag har själv 75D/75DD och vill så gärna ha kläder utan bh ibland, men vågar inte. Hur gör du i toppar där bh inte ska vara med? (du har någon svart ”tup” topp tror den är från Nelly som är väldigt V- ringad)

Jag har 80C/70D. Jag bär mycket kläder utan BH, så tro mig du vågar! =) Den svarta med Vringning från nelly.com skippar jag BHn helt i faktiskt! Kram!

När gifte ni er? Var det stort bröllop? 🙂

Hej! Vi gifte oss den 20e juli, 2013. Nej det var ett superlitet bröllop med bara oss två, präst, vittne och musikant. Kram!

Kan du berätta om din familj? Har du en bra relation med dom? Osv..

Jag har superbra relation med min familj och vi umgås flera gånger i veckan. Jag har min mamma, min låtsaspappa, min lillebror och min lillasyster. Det är min ”närmsta” familj om man säger så. =)

Mer svar kommer upp nu under veckan som kommer. Kramar till er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish