Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

SPAKVÄLL

Igår hade vi världens mysigaste spakväll. Jag kan verkligen rekommendera ”pormasksplåstrena” från NIVEA. Ni vet den där svarta masken som var superpoppis för inte så längesedan? Den som drog ut pormaskarna ur huden? Många fick ju väldigt djupa sår och svåra reaktioner, allergier och acneutbrott av den. Dessa plåster funkar iallafall på samma vis men är otroligt smärtfria och lindriga för huden. Verkligen ett tips för att bli av med pormaskar utan att klämma. Tror en förpackning kostar runt 70:- och man får med ett par stycken till båda näsa, haka och panna. NIVEAs ansiktsmasker är förutom bodyshops mask med teatree mina absoluta favoriter. Speciellt dom som är lite leriga och extra rengörande. 

Baby foot lovar jag att återkomma med omdöme om. Har ni provat den? Jag har hört så mycket bra om dessa ”mirakelsockar” men det kändes ju enligt mig liiiite konstigt att det tar cirka två veckor innan man får det rätta resultatert. Kommer såklart att uppdatera er om vad jag själv tyckte om produkten. jag köpte mina för 199:- på ICA MAXI. 

Rengöringsservetterna köpte jag mest inför Göteborgsresan. Jag vet att jag kan vara dålig på att ta bort sminket. Tar alltid bort det innan jag går och lägger mig dock, men brukar oftast tvätta bort det riktigt sent på kvällen och inte direkt när jag kommer hem som jag kanske borde. Nu när vi dessutom inte kommer ha ett ”riktigt” hem så känns det tryggt att ha ett par sådana här i väskan.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish