Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

IKEA-planer

Hallå på er!

Idag fick jag sluta lite tidigare på jobbet och det var såååå välbehövligt. Jag har haft så himla mycket huvudvärk på grund av min mensvärk och allt snurrade bara några timmar in på eftermiddagen. När jag kom hem så promenerade jag med hundarna och SÅKLART skulle Zelda smita loss ur kopplet och börja jaga allt och alla. Fy så jag skämdes! Det har börjat hädna allt för ofta så det första vi gjorde när F kom hem var att ta en promenad till den lokala djuraffären för att köpa var sitt nytt koppel och halsband till Dexter och Zelda. Även dom ska ju få vara lite extra snygga nu när vi ska flytta, hihi. 

Jag passade också på att handla lite spagrejer och lite smått och gott på KICKS från Estee lauder. Beställde också ett OPLUMP från Smashbox som jag ska hämta ut om några dagar. Ikväll ska jag och F ha hemmaspa men först blir det en sväng till affären för att handla lite gottis + hämta ut mina nya converse. 

Annars då? Det blev tacos till middag igen och nu under kvällen har jag plockat ihop en liten inköpslista på IKEA. Tycker det är så mysigt att planera och fixa iordning. Här nedan kan ni se det absolut viktigaste som kommer att inhandlas samma dag som vi anländer till Göteborg. Ska bli så mysigt!

Förresten så fick vi goda besked idag!! Kommer ni ihåg att jag skrev att jag är rädd att vi kommer få en megaräkning innan vi ska flytta ut ur denna lägenhet? Så blir det inte! Så jag kan pusta ut. Det lär förmodligen bli ett par tusen att betala ändå men det är långt ifrån det beloppet vi var rädda att vi skulle bli debiterade. Vet inte var jag hade tagit vägen då. Tackar högra makter!

Vitt, vitt och vitt såklart, haha..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish