Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett snabbt nattligt inlägg

Hej på er!

Gissar att dom flesta har gått och lagt sig redan? Jag ska också alldeles strax krypa ner under täcket och släcka, kom bara på att jag inte hade bloggat idag så förstod att jag inte skulle kunna somna om jag inte gjorde det, haha *seriös bloggare*. Idag har jag fått mycket gjort känns det som. Jag har svarat på mail, fått fram lite nya samarbetspartners, sökt lite extrajobb i Göteborg, slängt ihop matlådor, haft lägenhetsvisning, slängt gammalt skräp, städat, handlat.. Listan kan göras lång! F har också varit superduktig och suttit vid datorn för jobbsök heeeeeela dagen. Nu får vi bara hålla tummar och tår för att han ska få napp någonstans!

Imorgon kväll kommer det upp ett lite längre och närmare inlägg om min teatox och det kommer också upp lite tips och råd kring vegetarisk kost som jag fått ganska mycket frågor om både här på bloggen och på instagram. Xlash ska jag också skriva ett inlägg om då jag har fått frågor om appliceringen och hur jag brukar använda produkten för bästa resultat. Så imorgon kan ni förvänta er massor med roliga texter och bilder här inne. Handlade en ny, DÖSNYGG tröja på VILA också som kommer upp. Så kika in då!

Nu kom F hem från kvällspromenaden med vovvarna så ska tvätta bort alla sminkrester nu innan jag hoppar i säng. Hoppas ni får en underbar start på veckan imorgon! Jag inviger min måndag med jobb mellan 8-17 =)

Hittade tre bilder som fick mig att le lite extra i ”mina dokument” på datorn. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish