Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag

Hej på er! Hoppas er helg har varit underbar såhär långt! Min har varit sååådääär. Har haft så jäkla ont i magen + mensvärk så har typ känts som om jag ska dö 90% av dagen. F är som tur är ledig och har tagit hand om mig och vi har även passat på att rensa förrådet och slängt ut ALLT som vi inte ska ha med oss. Vi ska ju resa bara vi två och hundarna i en liten, fjuttig bil så vi har verkligen inte möjlighet att ta med oss någonting över huvud taget. Lite kläder, tvn, datorn och ja, det är egentligen det. 

I fredags fick vi mindre bra besked och jag är livrädd att vi ska få en megaräkning innan vi flyttar från denna lägenhet. Håller tummar och tår att vi ska slippa då vi inte ens har så mycket pengar som det kan hända att det rör sig om. Kunde knappt sova igår utan vred mig av oro. Hatarhatarhatar ovissheten och hatar känslan av oro ännu mer. Men vi ber till högre makter att det inte behöver bli mer än några tusenlappar. Tänker nog inte gå in mer på vad det gäller och ber om ursäkt att jag över huvud taget tar upp det i bloggen, men ville verkligen bara skriva av mig lite. 

När vi har väl har flyttat så är det första jag tänker köpa nya tallrikar, bestick och glas på IKEA. Vill även ha HEMNES-serien (säng, sänggavel, byrå etc) men det återstår ju som sagt att se hur mycket pengar vi kommer ha kvar. Ett som är säkert är ju iallafall att vi inte kommer kunna bygga upp ett nytt hem på en gång, men så får det bli! Det kanske tar ett år eller två men sen är vi där igen! Har faktiskt funderat lite på hur underbart det kommer att kännas att slänga in alla saker i bilen och åka iväg en tidig morgon. Köra med hög musik och njuta av soluppgången. Se sig om i gamla lilla Umeå och veta att vi faktiskt slipper denna lilla byhåla nu. Blir såå glad när jag tänker på det! Och att ha bästa människan i världen vid min sida gör mig ännu gladare. Jag har märkt att vi blivit lite extra nykära igen. Lite som små tonåringar på nytt, typ som när vi precis hade träffats. Att gå runt i den tomma lägenheten, packa ihop saker, slippa alla ”måsten” och ”göra”saker. Stå på den numera helt tomma balkongen och dela på en cigg, prata om framtiden och om gamla minnen. Allt känns så nytt igen, och ska jag vara helt ärlig så känns det ganska skönt att inte ha någon fast punkt i livet ett tag, att inte ha ett konkret hem att komma till efter en lång arbetsdag. Det känns så spännande och så ”utanför ramarna”. 

Nu kom F hem från affären och har köpt med sig massa gottis som vi hade tänkt göra iordning. Ber om ursäkt för ett EXTREMT flummigt inlägg. Hoppas ni som läste hela förstod något av det jag skrev, haha. Ha en härlig lördagskväll så hörs vi såklart mer imorgon! Kram till er alla!!

”Home is where the heart is”

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish