Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tiny tea och tidsinställda inlägg

Hej på er finisar! Hur mår ni? Jag mår ganska bra idag men känner mig stressad över allt som ska fixas och ordnas. Nyss kom dom som skulle köpa vår soffa och hämtade den och imorgon är det massa besiktiningar och dylikt som ska göras. Mensen är på gång också och har fått massor av finnar, BLÄÄÄÄ. Ni tjejer vet hur det känns!

Sitter med en stooor kopp tinytea nu och tänkte tidsinställa lite inlägg då jag är på riktigt blogghumör och vill skriva av mig med lite tankar och idéer. Lägenheten ekar tomt nu och det känns nästan lite småjobbigt att vi ska bo såhär i fyra veckor till. Tyvärr så är jag en sån där person som måste göra allt direkt. Hade vi väntat med att sälja av alla grejer till sista veckan så hade det bara stressat mig och jag hade inte kunnat få ro. Eller ja, det kanske inte är allt för dåligt att jag är så egentligen då jag faktiskt får saker gjorda, hehe..

Ska städa lite nu och imorgon ska jag faktiskt ta mig till jobbet. Vill ni att jag ska vara ärlig med er så kan jag berätta att jag drabbats av en magkatarr på grund av stress. Har känslig mage redan från början (när det handlar om stressrelaterade saker) och det blir inte bättre när jag har så extremt mycket att ordna just nu. Har varit hemma ett par dagar från jobbet denna vecka på grund av det. Tagit det lugnt, promenerat, ätit regelbundet och ordentliga portioner och fått några tabletter av läkaren som faktiskt funkar jättebra ihop med téet jag nu också börjat dricka. Mår extremt mycket bättre nu om man jämför med början av veckan. Ibland behöver man kanske bara stanna upp och ta några andetag. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish