Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej på er!

Äntligen onsdag och jag bloggar faktiskt från datorn för en gångs skull (blir tyvärr oftatst mobilinlägg måste jag erkänna)! Idag har jag sovmorgon och det känns superskönt. Ska försöka få lite städning bortgjord så att det är klart inför kvällen när jag får nästa franskund. Det blir sena kvällar och långa arbetsdagar för mig med andra ord men jag älskar det! Enda nackdelen är väl att jag inte hinner lägga ner den tiden jag vill på att umgås med F. Vi ses ju rätt mycket ändå så det går ingen nöd på oss, men liiiiiite jobbigt är det iallafall, haha.

Igår åkte jag tidigare från jobbet, shoppade lite smått på stan, köpte hårfärg och åkte hem till en fin vän som bjöd på en fantastisk lunch! Gillar ni vegetariskt? Jag har ett SUPERtips till er som vill prova något gott som faktiskt smakar exakt som kött (fast 1000 gånger godare). Filéer från ”anamma” som vi marinerade i olivolja, svampsoja, kryddor och lite balsamico och serverade med potatis i ugnen med massa smör och olja + krydda och en enkel sallad med hallonbalsamico. Massa beasås på det också såklart! Hur gott som helst! Kommer helt klart bli en favorit på grillen nu i sommar. Det finns så himla mycket alternativ när det kommer till vegetarisk kost och det mesta är faktiskt fantastiskt gott! Verkligen ett supertips iallafall! =) 

 

Jag tänkte faktiskt höra en grej med er läsare!! Vill ni hjälpa mig med lite ”rubriker” som jag kan skriva om?! Jag vill ju att denna blogg ska vara så intressant som möjligt för ER. Så det vore jättekul om ni i detta inlägg kunde skriva här i kommentarsfältet vad ni vill läsa om i form av en rubrik. Förstår ni hur jag menar? Exempelvis: ”Min favoritmat”, ”Ett minne jag aldrig kommer att glömma”, ”Mitt bröllop” osv. 

Önskar er en superdag så hörs vi mer senare. Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish