Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Alltså tisdagar måste seriöst vara dom värdelösaste dagarna! Mitt i veckan men ändå närmare måndagen än fredagen. Man har inget att längta till då det är så lång tid kvar tills det är helg och man är lite halvsliten efter en lång måndag. Brukar försöka göra det bästa av just tisdagar genom att ordna extra mysig stämning hemma (kanske köpa en fin bukett och tända ljus) och laga massa gott. Imorse var en fin vän till mig här och vi åt frukost tillsammans. Älskar sådana morgonar! Det bästa med sovmorgon.

Igår hade jag en franskund och ikväll kommer ännu en tjej för att få fina fransar. Det går bättre och bättre men jag är fortfarande ganska långsam. På salong tar ett nytt ser kanske två och en halv timme/tre timmar och för mig tar det en timme mer än så. Men det går framåt! Vill ni få fina fransar och bor i umeå så kan ni maila mig: gabriellajoss@hotmail.com – jag tar fortfarande 250:- ett tag till. Så passa på =)

Bjuder på en bild på vår underbara frukost. Hoppas ni får en fin dag, kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish