Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon fina ni!

Hej på er! 

Idag börjar jag jobba vid 12.30 så har faktiskt tid för en gångs skull att skriva ett morgoninlägg. Äääälskar sovmorgon, men samtidigt är det jobbigt att börja sent då man oftast får sluta rätt så sent då också. Direkt efter jobbet har jag franskund så lite slitet känns det, men det får funka ändå! Ska bli roligt!

F åkte till jobbet för inte så längesedan men vi hann äta frukost tillsammans iallafall. Hur mysigt som helst. Har ni provat Lindahls vaniljkvarg?? Om ni inte har det så MÅSTE ni göra det nuuuu! Alltså hur god är den inte?! Jag är helt förälskad och det har blivit mitt nya ”längta-efter” på morgonen. Brukar ha glutenfria fullkornsflingor till, och lite hallon. Och mätt blir man också! Verkligen ett tips!

Har faktiskt inte så mycket att skriva, för det händer ju inte såååå mycket i mitt liv just nu. Allt rullar på och funkar bra och det är jag tacksam över. Om en vecka öppnar universitets-antagningen och jag är faktiskt sugen på att söka in. F ska ju söka in till sitt program nu så egentligen behöver vi verkligen en bra och stabil inkomst. Någon av oss borde ju helst jobba med andra ord, men varför inte ändå? Har hittat ett program som jag verkligen vill gå, så ska kanske lämna livet åt ödet lite, söka in och bara se vad som händer. Ibland är det skönt att bara släppa allt och inte planera så himla mycket. Det blir ändå alltid som det ska vara och i vårt fall leder det oftast till det bättre. Saknar ihjäl mig efter studentlivet också, haha. Inte efter långa partykvällar utan mer efter att kunna bygga sitt egna schema och vara sin egna chef. Gillar att kunna ha lite rörliga tider och kunna bestämma själv om föreläsningen känns relevant att gå på eller inte. Men allt har ju sina för och nackdelar. Vi får se helt enkelt!  Ni får såklart hänga med på resan =) 

Önskar er en underbar start på veckan. Massa kramar!

Haha, vad är det med mig och äta kvarg/youghurt ur koppar!? Tycker det är urskönt då man kan bära runt koppen i hemmet samtidigt som man äter eller sitta i soffan och hålla den på ett skönt sätt som man inte kan hålla en djuptallrik på. Tummen upp! 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish