Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Nytt från lyko.se

Hallå på er! 

Under tiden som jag har legat sjuk har det iallafall hunnit dimpa ner lite paket i brevlådan. Så himla roligt! Dessa produkter är från lyko.se, där de har en hel del prisvärda skönhetsprodukter. Verkligen värt att kika in! 

Bestämde mig för att skämma bort mig själv lite extra nu när våren börjar komma. L’anzas hårprodukter är ju gudomliga och jag skulle helt klart vilja säga att de kan mäta sig med Kérastases produkter. Har tidigare använt mig utav MATRIX schampoo, balsam och inpackning som har funkat kanonbra för mig – men nu efter ett år är jag som sagt sugen på något nytt.

Produkterna är ju väldigt dyra för att vara så små, men jag tycker ändå att jag lyckades komma över dom för ett rimligt pris HÄR.

Köpte även Jessica Simpsons ”fancy” som är min aaaabsoluta favoritparfym. Tjejer, jag loooovar er att om ni bär denna så kommer killar (och tjejer) att KASTA SIG efter er och berätta hur gott ni luktar. Har inte haft den på ett tag nu då den varit slutsåld, men är så glad att den är min igen. Ni hittar den HÄR. Jag köpte den minsta flaskan då jag har en heeel del andra parfymer och då jag ej kommer hinna använda upp alla inom den närmsta tiden. För parfymer luktar ju mindre och mindre med tiden och det känns därför mer värt att köpa en liten flaska en gång per år än en stor som ändå tappar doften med tidens gång.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish