Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bästa sockarna

Vi har testat lite alla möjliga sockar till Jason och har nu äntligen funnit en favorit. Jag är noga med att dom inte ska klämma åt runt hans små ben så att han får vattenstämplar. Dessa är från Åhléns och finns i flera olika färger. Sitter bra utan att klämma och är så himla mysiga i materialet. Stort tips till alla föräldrar där ute.
12355287_10208145610619338_754017939_n
Och det är ju såklart dessa små sockar som enklast försvinner i tvätten, haha.. Man får köpa på sig en hel del för att vara säker på att dom finns hemma. Fick tips sist jag skrev om detta att man kan tvätta dom i en tvättpåse. Smart! =)

Kommentarer

  1. Emma

    Ett bra tips är att para ihop sockorna med stora säkerhetsnålar och sedan tvätta Har varit med mina bonusar sedan yngsta var dryga året och jag lovar, även idag vid 6 och 8 års ålder försvinner strumpor spårlöst om jag inte sätter ihop dom!

  2. Daniela

    Köpte liknande (likadana skulle jag säga utifrån bild) på Edels och Gekås.
    Älskar dem! Sitter jätte bra på sonen! Alla andra åker av ❤️

  3. Millie

    Åh jag testade dom på sonen när han va bebis (2,5 nu) och har faktiskt inte tänkt på dom alls till min dotter som nu är 1 år.
    Finns de i större storlekar eller är de bara till baby?
    Känner nämligen att jag inte ofta hittar bekväma strumpor till henne. Och kul nog så tänkte jag att jag skulle beställa strumpor till henne idag då maskinen äter barnens hela tiden hehe! Kram<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ingen aning tyvärr! 🙂 Förstår dig, haha 😉 Ja, maskinen ÄTER verkligen upp dom 😉 KRAM fina du och ha en fin dag!! 🙂

  4. Carolin

    De ska jag testa köpa från Åhléns . Tycker de e svårtydd strumpor dessutom åker ju alla av , likaså tossor trots vi testar både mindre och större storlekar :). Vincent är i behov av nya strumpor även fast jag inte tappar bort dom i tvätten hihi :)!

  5. Emelie

    Åh dom sockarna tyckte jag var dom sämsta när min lilla tös var mini dom åkte bara av. Tur att alla gillar olika 🙂 polarn och pyrets sockar va bäst tyckte jag och nu tycker jag kappahls är bäst fast nu drar hon av sig dom om hon har lust till det 😉

  6. JennyJenny

    Bra tips på både strumpor och tvättpåse. På lite större barn tycker jag att Polarn & Pyrets strumpor är oslagbara på att sitta kvar men när bebisarna är så små vill man ju undvika att de sitter åt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish