Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frans-stylist

Hej på er! 

Har fått massor med frågor om hur mycket det kommer att kosta att göra fransar hos mig och hur lång tid det kommer att ta osv. så tänkte räta ut alla frågetecken nu! Och är det någon som undrar något så är det självklart bara att fråga! =)

Jag kommer att börja ta kunder från och med nästa vecka på måndag (10/3). Tiderna kommer självklart att behöva anpassas efter mina ordinarie arbetstider då jag som ni vet har ett annat jobb som måste gå före. Men om ni mailar mig så kan vi självklart hitta en tid som funkar för oss båda! 

NI KAN BÖRJA BOKA TID REDAN NU: gabriellajoss@hotmail.com

Dom första 20 personerna jag kommer att göra på kommer det endast att kosta 250:- (!!) för att få ett helt nytt set. Anledningen till varför det blir så billigt är att jag förmodligen lär vara ganska långsam till en början och måste träna upp mig lite. Så det är först till kvarn om ni vill hinna göra för endast 250:-. Efter det kommer ett nytt set att kosta 400:- och en fyllning inom fyra veckor kommer att kosta 250:-. Efter fyra veckor får man betala kostnaden för ett helt nytt set. 

Anledningen till varför jag kan ha så extremt billiga priser är just för att jag kommer att hålla till hemma hos mig. På salonger hos en utbildad frans-stylist så ligger ett nytt set på mellan 1200-1500:- och en fyllning på runt 500:-. 

Självklart så är jag noga med vilka produkter jag använder och kommer endast att köpa in produkter från salongen där jag utbildat mig (Nail Design School i Umeå) som är godkända och allergifria. 

Jag håller till i UMEÅ =)

Hoppas att ni har fått lite mer klarhet i detta nu – och som sagt så är ni välkomna att fråga om ni undrar något. Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish