Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Välkomnar en ny vecka med öppna armar!

Hallå på er!

Jag vaknade faktiskt redan vid sju-tiden och kände mig relativt pigg. Jag börjar jobba klockan 17.00 (!!) idag så tänkte passa på att rensa lite här hemma i garderober och byråer. Ut med lite gamla plagg och in med lite nya, se om det behöver fyllas på med något (sockar, basplagg eller liknande) och skriva en liten lista på det som behövs. Vår för mig innebär ganska mycket in med allt nytt och ut med allt gammalt, så känns skönt att ha en hel dag över till det. 

Igår sökte jag faktiskt in till universitetet igen. Vet dock inte om jag kommer att tacka ja även om jag skulle bli antagen, men det känns skönt att möjligheten finns ifall jag har lust och möjlighet att studera till hösten. Ibland blir jag så leds på mig själv för jag vet inte riktigt vad jag vill och hoppar fram och tillbaka mellan jobb, plugg, plugg och jobb. Hoppas att jag får lite klarhet nu efter att ha jobbat några månader iallafall. Vi får se hur allt blir och ni kommer såklart att få hänga med hela vägen!

Nuuuu ska jag jobba lite med bloggen, svara på era mail och sen sätta igång med allt fix som behöver göras. Ska också peppa mig själv till att inte shoppa lika mycket denna månad genom att kolla på bilder på vackra Barcelona där vi förhoppningsvis kommer att befinna oss redan denna sommar (!!). Mer om det i ett annat inlägg. Hoppas ni får en fantastisk dag! Puss! 

Gårdagens gottis =)

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish