Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Veganska äppelmuffins med kanel

Detta var ärligt dom godaste muffinsen jag har ätit i hela mitt liv. Vi använde oss av ägg-ersättning och det blev superbra! F är verkligen en ängel som ställer sig och fixar när hans preggo till fru blir sugen på godsaker. Oavsett tid på dygnet, haha. 

I receptet behövs: Äggersättning motsvarande två ägg, två dl socker, två tsk bakpulver, två tsk vaniljsocker, tre och en halv dl vetemjöl, hundra gram mjölkfritt smör, en dl iMat från Oatly, lite kanel, två äpplen utan skal som är rivna. 

Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader och vispa äggersättning och socker i en bunke, tillsätt alla torra ingredienser och blanda sedan ner det smälta smöret och havregrädden. Krydda med kanelen och i med dom rivna äpplena. Grädda tills dom får färg och lite knäckig yta i muffinsformar. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish