Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godnatt!

Tänkte kolla in lite snabbt och önska er godnatt! Är såå ofantligt leds på jobbet nu och det ska bli så.jäkla.skönt att vara färdig där på fredag. Har trivts bra den korta tiden det varade, men det var inget för mig ändå tror jag.

Hur har ni haft det idag? Jag har haft det hur mysigt som helst. Utöver några timmar på jobbet har jag ätit sushi-lunch och fikat med bästis. Vi försöker ses så mycket som möjligt nu innan jag ska iväg. Känner hur tårarna börjar bränna bara jag tänker på det, usch!

Imorgon ska jag försöka städa iordning så mycket som möjligt här hemma så att vi inte behöver göra ALLT på fredag. Men nuu mina vänner ska jag hälla i mig mitt detoxte och sova för natten. Börjar jobba innan åtta imorgon nämligen. Massor av kramar!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish