Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nya naglar

Jag fixade naglarna igår hos bästa Helén och jag är SÅ himla nöjd. Dom blev somriga och helt perfekta. Kan inte sluta titta på dom! 

När jag kom dit så hade jag såriga och trasiga naglar, då jag som sagt fick ett ryck och klippte av mig mina lååånga naglar för att sedan ångra mig en minut senare. Jag hade försökt fila bort gelén så gott det gick och sedan också målat naglarna röda (och sedan tagit bort det), så ja.. Naglarna såg ärligt talat FÖRJÄVLIGA ut. Men Helén gjorde ett JÄTTEjobb och dom gick från fulast i världen till perfekta! Är så otroligt tacksam för det! 

FÖRE:

EFTER:

Helén jobbar med akryl som för mig var helt nytt, då jag tidigare bara haft gelé – men jag blev faktiskt riktigt positivt överraskad! Kan rekommendera det varmt för er som har svårt att välja om ni ska testa akryl eller gelé.  Hon sitter ungefär 25 minuter utanför Göteborg och ni kan kolla in hennes instagram med massor av nagelinspo HÄR. Hon har riktigt bra priser på sina naglar och hon är helt otroligt duktig på att forma, fixa, skulptera och designa alla typer av naglar. Något jag reagerade starkt över är att hon till och med kan förvandla en nagelbitares naglar till helt PERFEKTA. Och då mina vänner, då är man bättre än BÄST.  Jag är så extremt imponerad och kommer helt klart att besöka henne fler gånger! Alla tummar upp! Är så himla nöjd! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish