Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Nya fransar hos bästa Emelie

Ni vet ju att jag har tjatat om att förlänga fransarna och att jag letat efter en duktig fransteknolog hur länge som helst? JAG HAR HITTAT RÄTT! ÄNTLIGEN! I fredags var jag hos fina Emelie som jag tidigare har varit och fixat håret hos. Hon är alltså både utbildad frisör och fransteknolog så det känns underbart att kunna få både håret ordnat och fransarna fixade av samma person – speciellt när Emelie verkligen vet vad hon håller på med och lämnar en med perfekt resultat. 

Som dom flesta av er vet så är jag själv utbildad inom fransar och har därför riktigt höga krav på hur det ska se ut och jag kan för första gången med handen på hjärtat säga att jag är helt otroligt nöjd PÅ RIKTIGT. Jag kunde inte ha fått ett bättre resultat och ögonen har verkligen öppnats upp, samtidigt som fransarna upplevs lika lätta som innan. 

På mig satte Emelie fransar som är 10 och 12 mm i Dböj. Jag är riktigt, riktigt nöjd och fransarna är sådär härligt böjda rakt uppåt – precis som jag vill ha det. Är man sugen på kortare/längre och mer eller mindre böjda fransar så finns också andra alternativ. Innan behandlingen hjälper Emelie till att välja ut dom fransar som kommer passa just dig, enligt dina önskemål och enligt vad du är ute efter för resultat. Man behöver alltså inte ha koll på olika böjningar eller längder och kan få rådgivning av henne innan behandlingen. Detta är enligt mig ett STORT plus i kanten då många fransteknologer bara lägger på det dom själva tycker är lämpligt utan att fråga. Exempelvis så har alla jag gjort hos tidigare lagt på 14 mm på mig (då jag redan har ganska långa fransar) vilket jag personligen har upplevt är alldeles för långt. Alla tummar upp för Emelie med andra ord! =)

FÖRE: (Ignorera min hemska hy på bilderna – jag har bränt mig i solen och blivit alldeles torr + att jag har vääärldens värsta mensfinnar, usch!)

EFTER:

 

Priset för ett nytt set hos Emelie är endast 650:- och då ingår också en helt gratis påfyllning efter två veckor. Vill man komma tillbaka ytterligare en gång efter påfyllningen kostar det återigen 650:- och sen en gratis påfyllning på det. Varje påfyllning är med andra ord gratis och med det redan helt underbara priset kan det inte bli så mycket bättre!

Salongen ligger i Stenungssund som ligger en bit utanför Göteborg men man tar sig enkelt dit med buss, tåg eller bil. Jag kom dit på cirka en halvtimme med bil och det var riktigt enkelt och smidigt att hitta. Åker man tåg så ligger salongen bara en minut bort från stationen – vilket också är riktigt smidigt!

Jag är helt otroligt nöjd med mina nya, fina fransar och jag kan redan nu säga att jag aldrig kommer att gå till någon annan än Emelie. Det är riktigt svårt att hitta någon som är så otroligt trevlig, någon som jobbar snabbt och dessutom lämnar en med perfekt resultat. Priset är dessutom endast 650:- och då ingår ett gratis påfyll varje gång vilket egentligen betyder att du betalar 325:- per besök. Det mina vänner är ett riktigt bra pris och det är i princip omöjligt att hitta en utbildad som arbetar för det priset och dessutom på salong! Så passa på att boka tid hos Emelie om ni bor i Göteborg och vill bli sommarfina med nya fransar eller fräscht hår! 

Ni hittar Emelies blogg där hon tipsar om hår/makeup + skriver om sin vardag HÄÄÄR och ni hittar hennes instagram HÄÄÄR. Så om ni vill se fler bilder på hennes verk så ska ni kika in där! =) (PS: På hennes blogg kan ni också se före och efterbilder på mitt hår sist jag var hos henne!)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish