Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jason, 9 år

Idag fyller min äldsta hela 9 år och jag har varit mamma i 9 år. HUR SJUKT!? Är världens mest lyckliga som har så fina barn och det är så fint att få följa dom genom livets resa. Är så stolt över min Jason och ser fram emot att få vara med år efter år och fortsätta följa hans utveckling. Finns ingen snällare, varmare och mer omtänksam kille.

Eftersom att han är hos sin pappa idag på självaste födelsedagen så passade vi på att fira honom i lördags som om det vore hans dag. Och det blev en riktig superdag! Han var så glad och sa att det var den bästa dagen någonsin.

Jag och Jolie slog in alla presenter redan i fredags. Hon är så snäll och vill alltid hjälpa till med allt som är lite pyssligt. Och hon slår typ in finare än mig ;p Jag är verkligen sämst på att slå in presenter och tappar tålamodet direkt.

Kvällen innan ställde jag mig och stekte pannkakor medan mannen nattade alla barn. Tänkte att vi skulle äta pannkakstårta och hade inte hunnit steka på lördagsmorgonen då han hade en träning rätt tidigt.

Jolie smög upp med mig tidigt och vi fixade ihop tårtan. Mannen blåste upp stora ballongen och sedan fick Jason faktiskt smyga ner. Vi brukar ju alltid uppvakta på sängen men tiden var lite knapp och det kändes onödigt att bära upp presenter, tårta och allt annat för att sedan bära ner det lika snabbt. Och han låg ändå vaken i sin säng, haha. Så Jolie hämtade honom och han blev såååå glad. Lyckades filma några videos precis när han kommer ner och blåser ut ljusen och lyckan i hans ögon är för mig ALLT. Har kollat på dessa videos flera gånger och blivit rörd. Hej gravidhormoner.

Blev en superbra start på morgonen och han var så nöjd med alla presenter.

Efter hans träning så begav vi oss till Megazone där han blev firad av sina vänner. Det var totalt 14 barn med lillasyster och Jason och det var så fint att se hur glad han var! Och hur fina vänner han har.

Och efter det så fick jag lite välbehövlig vila i hennes soffa.

Vi köpte lördagsgodis!

Och på kvällen så gick vi ut och åt hela familjen. Till efterrätt ville Jason prova donkens nya milkshake så den fick han också. Blev verkligen hans dag rakt igenom och han var så himla nöjd. Och jag var så nöjd som hade lyckats göra honom så nöjd, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish