Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni och hoppas allt är bra med er!

Blir ett kvällsinlägg idag. Dagen har varit fullspäckad och jag har jobbat massor (och ska fortsätta nu ikväll, hehe), hämtat ut paket, tränat, inhandlat både presenter och inslagspapper, ballonger osv till Jasons födelsedag, hämtat och lämnat barn, tvättat sängkläder och renbäddat, ätit lunch med bästis en snabbis, städat + varit på hockeyträning nu under kvällen. Hann också med ett ultraljud mitt i allt detta.

Livet rullar på som bara den och tiden går så himla snabbt. Hoppas att den fortsätter att gå såhär fort fram till att lillebror kikar ut och då får den mer än gärna vara lite på paus istället. Finns inget bättre än en nyfödd och den första tiden med en ny familjemedlem. Jag älskar faktiskt bebistiden ooootroligt mycket. Finns ingen gosigare tid. Blev ju snuvad på den med Jolie då hon föddes med allvarligt hjärtfel som ni kanske redan vet. Så ja, första tiden med henne bestod av oro, rädsla att förlora henne, ovisshet och extremt mycket sjukhus. Ser iallafall fram emot att få bebisgosa hemma i vinter, återhämta mig i lugn och ro, njuta av att ha den lille på utsidan och förhoppningsvis mår han ju bra och det blir just en MYSIG tid.

Alla barnen sover och jag tänkte hoppas in i duschen snabbt, lägga en ansiktsmask och sedan fortsätta jobba från sängen. Har rätt mycket just nu och en del deadlines men förhoppningsvis blir det lugnare efter morgondagen.

Annars har jag fått konstiga ryck i min tumme. Delade med mig på instagram och så många hade samma sak. Allt ifrån stress till nerver i kläm, graviditet, spända axlar och nacke, mediciner kunde vara orsaken. Jag hann tänka 1 och 3 gånger att jag fått ALS. Tummen har iallafall verkligen fått ett eget liv och bara rycker och rör sig precis som den vill.. Varit samma sak hela dagen idag till och från. Sjukt obehaglig känsla att den kan röra sig så mycket utan att jag styr det.

Dagens mamma. Magen börjar bli enorm nu tycker jag. Vecka 31 på torsdag. Har absolut påbörjat nedräkningen.

Den lilla korven i magen. En kopia av storebror Kenzo men ännu mer lik sin pappa skulle jag säga med överläppen. Han var extremt rörlig idag och jag som hade fått konstaterat att han låg med huvudet nedåt fick veta att han inte alls gör det längre ;p Han hann rotera typ fyra varv under tiden som vi gjorde ultraljudet. Allt såg fint ut iallafall och han är en väldigt livlig gosse med massor av hår på huvudet precis som sina bröder. Jolie hade inget hår alls när hon föddes men båda mina söner hade svart, tjockt hår.

Det är så lyxigt att få jobba med det man älskar. Detta var en del av mitt jobb igår. Fick med andra ord laga mat bland annat. Jättekul!

Var på läkarbesök igår med denna stora, lilla tjej.

Och det följdes upp av inskolningssamtal. Jolie fick bara fina ord och hon kan ju läsa, skriva och räkna sedan något år tillbaka. Vet ju att hon är grym men det är klart att man blir rörd varje gång man pratar med en lärare eller liknande som påstår detsamma.

Snabb lunch hos bästis idag. Var såklart sushi som stod på menyn. Så mysigt att få ses en kortis.

Jag och barnen gjorde bananpannkaka i airfryer till mellis. Supergott och enkelt. Och dom blev så stora och fluffiga. Älskar!

Igår kväll provade jag heatless curls men vaknade av att den hängde på sniskan och håret bara var lurvigt och frissigt ;p Om jag förstod rätt så har jag nog knutit och virat lite för löst så ska testa igen nästa gång jag har tvättat håret och återkommer med mer rättvis recension då. Men väldigt bra grej OM det faktiskt funkar. Jag har ju dock väldigt långt och tjockt hår så kanske kan göra det hela svårare. Och på tal om hår så har jag beställt hem nytt löshår och bokat en frisörtid. Känner mig så sliten och nergången konstant som gravid och vill bara göra allt jag kan för att få en liten känsla av välmående. Har också bokat in ansiktsbehandling nu i oktober. Längtar!

Vi var hockeymamma och hockeysyster idag. Är så imponerad av Jason som blivit SJUKT bra på att åka skridskor. På så kort tid. Tycker fortfarande han är så himla modig som bara kom på att han vill spela hockey, hoppade in i ett lag där andra spelat sedan barnsben och bara är så cool!? Jag tycker att jag är modig men vet inte ens om jag hade varit SÅ modig!? Haha.. =) Är imponerad och stolt iallafall och han sa själv att han tycker det är så mycket roligare nu sedan han blev bättre på att åka skridskor osv.

Hoppas att ni får en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish