Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej tisdag

Hoppas allt är bra med er <3

Jag mår bra men är trött och känner mig lite förkyld. Kenzo var småkrasslig i natt och jag tycker så synd om honom. Han är i skrivande stund med sin pappa på BVC för att dubbelkolla att det inte är öroninflammation han har då han drar sig mycket i öronen vilket ju kan vara ett tecken på det. Både jag och hans pappa är ju också gamla öronbarn och har för mig att det kan vara ärftligt. Alltid skönt att dubbelkolla så små barn! Ska köpa hem massor med festis och glass och såklart också handla till hans favoritmat laxpasta. Har också skrivit matsedel för veckan och här nedan har ni den: 

– Laxpasta

– Tacogratäng på sojafärs med picklad röd lök, sallad och nachos

– Morotssoppa på kokosmjölk + mjuk macka

– Köttfärssås med pasta, parmesan och broccoli stekt med nötter och frön (tänkte göra en med kycklingfärs och en med sojafärs så får vi lite matlådor med)

Halloumipytt med sås på creme fraich, senap + äpple. En sååå gammal favorit som hängt med sedan stora barnen var små men som jag inte gjort på länge nu.

Idag ska jag försöka jobba lite, tvätta hela soffan, rensa inför loppisen och mysa massor med min krassliga bebis.

Jag har ju för övrigt varit på en workation i Piteå med andra kvinnor (många med eget företag) för att inspirera och inspireras och wow så kul det var. Fick med mig så mycket lärdomar hem och insåg hur mycket likheter man kan ha fast man är så olika, ser olika ut, är olika i ålder, har olika bakgrund. Det är fint att det alltid finns några gemensamma nämnare. Kom på att jag inte har skrivit något om detta och jag kom iallafall därifrån med mängder av energi och ny inspiration. Bilderna från dagarna har ni nedan och det var precis som det såg ut. Massor med god mat, fika, föreläsningar, workshops där vi fick prata fritt med varandra om olika case, vackra och mysiga miljöer osv.

Kvinnorna som höll i detta heter Sara och Lisa från Piteå och det höll till på Pensionatet som jag faktiskt har besökt tidigare. SUPERmysigt ställe.

En övning som vi gjorde var att vi skulle skriva vad vi är stolta över gällande oss själva. Och det tyckte jag var väldigt givande för det är något man absolut kanske inte tänker på så ofta men som man faktiskt borde tänka på oftare.

Detta skrev jag att jag var stolt över: 

– Att jag har byggt upp ett liv som jag trivs otroligt bra med familjemässigt, ekonomiskt, jobbmässigt. Ett liv som jag älskar att vakna upp och vara i varje dag.

– Att jag alltid lyssnar inåt och går min egna väg. Hade aldrig varit där jag är idag eller utvecklats så mycket som jag har gjort genom åren om jag hade brytt mig om andras åsikter eller tankar om hur jag borde leva mitt liv. Jag insåg väldigt snabbt (typ innan jag fyllde 20) att jag aldrig kommer att kunna bli omtyckt av alla eller behaga alla så därför är det viktigaste att jag gör mitt liv för MIG. Och det har jag verkligen gjort. Har varit mamma på mitt sätt, har levt som jag vill leva, vågat säga ja till livet, vågat lyssna inåt och till mitt hjärta även dom stunder där det har varit sjukt läskigt och livsomvälvande att göra det. Jag är sjukt stolt över det. Att jag verkligen gör min grej av mitt liv. Och för varje gång jag lyckas med något eller får se att det faktiskt var rätt väg att gå så byggs mitt självförtroende kring att lyssna inåt mer och mer. Det är verkligen det man måste göra för att kunna få vara 100% tillfreds med sitt liv. Man kan inte lura sig själv till att vara lycklig! Våga för att vinna och lyssna inåt – alltid <3

– Att jag stått väldigt ensam. Har ju alltid haft familjen jag skapat själv men har ju inte haft något enormt nätverk eller föräldrar som hjälpt till mycket, funnits där när det har behövts osv. Så jag har liksom löst och fixat det mesta helt ensam, löst min ekonomi ensam, löst allt med barnen ensam. Såklart med partner men ni fattar. Har inte haft det där nätverket och avlastningen som många har. För mig är det ex. helt nytt nu att Kenzo har så engagerade farföräldrar som vill vara barnvakt, att min svärmor kommer hem till oss och hjälper mig med städning, barn, att få kunna ta en lång dusch eller åka och träna när ex. min man är bortrest. Det är så sjukt fint och jag är så tacksam. Men jag har verkligen stått på egna ben genom hela mitt vuxna liv.

– Att jag inspirerar så många och att jag blir inspirerad tillbaka varje dag av er. Det är verkligen ett privilegium att få ha så fantastiska följare som känns som vänner och ett stort tjejgäng.

– Jag är stolt över att jag får vara mamma till mina barn. OTROLIGT stolt. Dom gånger jag har tvekat på mig själv så har jag tänkt på hur fina små människor dom är och känt att jag (och deras pappa) verkligen gjort något rätt.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish