Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej på er och hoppas att allt är bra med er <3

Är en trött gravid kvinna idag men får skylla mig själv då jag ramlade in här hemma strax innan midnatt. Så mysig kväll igår med vernissage, middag och bästis! Älskar när det händer något här i lilla Umeå och man har en möjlighet att ta sig ut för att hitta på något kul. Kändes lite som en helgkväll igår trots att det var en vanlig tisdag.

Snittar och bubbel till att börja med.

Denna innehöll tyvärr alkohol men det var matcha i! Hade varit kul att smaka men får bli en annan gång, haha.

Så fina tavlor!

Gårdagskvällens outfit! Känner mig helt ärligt konstant som ett uppblåst mumintroll.. Börjar bli så vätskefylld och väger nu 76 kg. Bryr mig inte om vikten ett skvatt (men dom kollar hos barnmorskan och var ju där nyss ;p) men bara känslan med mig själv. Det är tungt, flåsigt, svettigt, är obekväm i min kropp och det är jobbigt att röra på fingrarna ibland på grund av svullnad. Är så trött på att det är jobbigt att bara röra sig, gå och böja mig framåt. Är trött på halsbränna, foglossning, illamående på kvällarna, att inte kunna ligga på rygg utan att bli yr och svimfärdig och att bebisen trycker in i i revbenen så mycket att jag måste luta bak sätet i bilen för att ens kunna andas. Nej, fy! Nu hoppas jag sista veckorna går fort. Det är fasiken inte kul att vara gravid.

Avslutade med trerätters middag och det var supertrevligt!

Innan jag åkte gjorde jag lasagne till familjen!

Hade också en stund över till att försöka få vita skor att bli vita igen =) Blev superbra. Brukar blötlägga i medlet i cirka en timme och sedan skrubba dom lite. Och sen in i tvättmaskinen på 30 grader med en skopa av medlet + vanligt tvättmedel. Dom blir skinande vita igen! Tips!

Pappan hade beställt ännu mer från Vinted till Kenzo! SÅ fina saker. Vet inte hur kul ni tycker att det är att se klädinköp till barnen nu för tiden? Vad säger ni?

På tal om kläder till barnen så hade H&M 20% för medlemmar så passade på att fylla på Jolies garderob. Hon behövde mest tights och byxor. Hon har ju storlek 134 nu och hade mest 128 i sin garderob.. Stora tjejen! Beställde även ett set till men hann inte fånga det på bild då hon ville ha på sig det till skolan.

Startade dagen med att byta däck imorse. Vi hade minusgrader på morgonen och jag ska köra långt tidigt imorgon. Så kändes tryggt och bra att byta redan nu! Ska iväg imorgon-fredag och vara med på lite workshops, yoga och mys med andra företagare. Ska bli superkul och spännande. Ska berätta mer om det såklart. Åker ett par timmar från Umeå men ska upp supertidigt då det börjar klockan 8!

Efter däckbytet stod chai latte och macka på schemat som frukost. Hade inte hunnit äta något innan jag skulle lämna barnen. Mannen har lämnat Kenzo och jag har lämnat dom stora denna vecka och det har fungerat super.

Försöker verkligen ta hand om mig lite extra nu. Har även börjat äta magnesium och vet inte om jag inbillar mig men känner mig lite piggare. Kan det stämma? Läste någonstans att prover där man mäter magnesium ofta visar fel då endast en liten del av det magnesium man behöver finns i blodet och det övriga finns i andra organ. Så man kan ha brist även fast det ser fint ut på prover!? Vet inte hur väl det stämmer men jag upplever iallafall att jag mår bättre sedan jag började ta magnesium varje kväll. Har haft okej värden på det tidigare men med möjlighet till förbättring då det ändå legat lite i underkant trots godkända värden.

Min man gjorde hälsosam varm choklad till mig för någon kväll sedan. Med grädde! Kan som sagt få galna cravings på det. Det är så gott. Älskar hösten och vintern just på grund av alla varma drycker man kan dricka, soppor man kan äta. Tända ljus.. Det är verkligen MYSIGT! Och älskar när det är mörkt på kvällarna med. Har lite svårt för sommarkvällarna här i norr när det är ljust konstant + även hela nätterna. Ingen myskänsla alls ;p

Kram på er och ha en fin eftermiddag!/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish