Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En speciell dag

Hej på er finisar <3

Idag var det minst sagt en speciell dag. Min bebis började på förskolan och inskolningsdag 1 gick över förväntan. Eller ja, vi hade på känn att det skulle gå jättebra men han brydde sig verkligen inte om oss alls utan sprang bara iväg och lekte. Och när det var dags att gå så ville han absolut inte följa med och blev så arg. Han ville leka vidare.

Vi stannade på gården i typ en halvtimme efter inskolningen med och därifrån ville han absolut inte heller gå ;p Tror att förskolan kommer att bli succé för denna lilla herre och det känns som sagt inte allt för farligt att lämna iväg honom då han kommer att gå endast 15h/veckan från att lillebror kommer.

Vi åkte till en lekpark efter inskolningen så att han fick springa av sig lite mer.

Och sen blev det lunch ute för att fira att det hade gått så bra.

Sen skulle pappsen göra något ärende så jag och Kenzo hängde på bibblan. Hans favoritaktivitet just nu är att läsa böcker så det passade ju perfekt. Vi gör ett litet experiment här hemma och skippar skärmtid helt nu och det har varit så sjukt givande. Vi läser istället och så får han aktivera sig själv om vi verkligen behöver göra något annat. Tycker att han är mycket mindre gnällig, att han har utvecklats snabbare i talet och att han är som ett helt annat barn. Och då kan jag tillägga att han inte såg tv mycket alls innan heller utan bara någon kort stund här och där. Tycker det är läskigt vilken inverkan skärmar har på oss. Ger mig också en tankeställare då jag ofta döskrollar på kvällen. Ska bli bättre på att inte göra det. Jobbar ju även via dator och mobil så ska verkligen försöka hålla mig till just det och inget mer.

Vi gick också in i lite butiken och Kenzo sprang genast til hårborsten för att kamma sig, hehe. Tänkte kika på lite bebiskläder men var helt omöjligt med min vilda bebbe. Så det får bli en annan gång när jag är barnfri. Inte köpt ett enda plagg till den lille i magen ännu och vi har i princip allt MEN jag vill iallafall ha ett eget set till honom som han får åka hem från BB i. Har det till alla kidsen som jag tänkte att dom ska få när dom blir vuxna. Första pyjamasen liksom, det är stort.

Dagens middag blev ihopsläng av det vi hade hemma. Måste handla imorgon. Har inte kört igång matkassen efter semestern ännu.. Men jag stekte grönkål, ärtor, haricots verts med lax, örtsalt och citronpeppar. Hade i grädde och pressade en citron. Kokade pasta på sidan och sedan blandar jag allt. Blev succé. Klart på 15 minuter med.

Sen har vi bara myst hemma. Blev väldigt mycket intryck för oss alla trots att inskolningen var kort.

Imorgon väntar 3D-ultraljud på lillebror i magen. Med Kenzo i dessa veckor så fick vi SÅ fina bilder. Tror det är mellan vecka 26-28 man ska göra ultraljud i 3D för bäst resultat för sedan blir det för trångt i magen och bebisen ser lite lustig ut. Men ja, vi får se om bebbe är samarbetsvillig imorgon.

Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish