Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag igen

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är så trött! Varit ensam med Kenzo i två dygn och under igår eftermiddag och idag ska jag ta ikapp mitt. Utöver det ska det också packas, handlas till resan, besök hos barnmorskan och lite annat. Är ju alltid så mycket att tänka på när man ska iväg och växter ska vattnas, kylen ska rensas osv. Och så får man ju inte glömma matsäck eller att packa ner allas pass ;p

Kommer aldrig glömma när vi var nykära och skulle till Paris. Det var mitt i coronatiderna. Och min man tar fel pass med sig. Jag får med mig Jasons pass istället för min egna, haha.. Detta märker vi efter en sju timmars bilresa till Arlanda från Umeå och det är bara någon timme kvar till att flyget ska lyfta. Hade det inte varit dom tiderna som det var så sa personalen att det hade räckt för mig att visa körkort men på grund av läget så gick det inte och vi hann inte lösa provisoriskt pass heller. Vi fick sätta oss i bilen igen och köra sju timmar hem, haha. Vi var sååå snopna. Och jag hade inte hjärta att bli arg heller för han var redan så arg på sig själv.

Lite bilder från helgen: 

Haft bästis här på myskväll!

Och jag och Kenzo och Jolie var även hos bästis med familj för att fira hennes fjärde och yngsta barns ettårsdag.

Jolie ritade sig själv och sina bröder ihop med Lollo och Bernie. Barnen är så peppade! ”Kenzo har bara blöja mamma”. Sötaste, bästa tjejen <3

Pizza blev söndagsmiddagen och det fick jag ångra då min magsäck och magkatarr blev KATASTROF efteråt. Ingen mer pizza för mig med andra ord. Måste äta väldigt strikt för att det ska hållas någorlunda okej och då är det ändå inte bra..

Något som jag och Kenzo har ätit i helgen är lax och ris med broccoli. Hade noll energi och stekte bara lax i lite smör ihop med broccolin + örtsalt och citronpeppar. Kenzo älskade!

Packat upp höst och vinterkläder.

En lunch som passar min mage jättebra. Intogs i bilen mellan ärenden.

Gröt funkar super för min mage. Så blir jag hungrig på kvällen blir det alltid gröt. Klagar dock inte för är ju så gott.

Ätit lyxig höstgröt med hjortronsylt har vi också gjort. Älskar att det börjar bli höst för finns inget bättre än tända ljus, varm, krämig gröt och soffmys på kvällarna.

Kenzo hittade en mask! Så glad!

Varit ute massor och mötte upp bästis och hennes minsta en stund i en lekpark trots regn och rusk.

Promenerade till stan (Kenzo gick hela vägen själv, så duktig!) med bästis och hennes minsting. Haha, hur många gånger har jag skrivit bästis nu i detta inlägg!? Men ja, det är ju det vi har gjort och dom vi har umgåtts med ;p Vi gick iallafall till stan, Kenzo fick en chokladboll, vi tog var sin chai latte och så blev det lite lek i en lekpark i centrum innan vi gick tillbaka igen.

Bananpannkakor med hjortronsylt, grädde och blåbär. Lite proteinella med.

Alltså min lilla, lilla gosegris!! Hur söt får man vara!? Hans miner är så gulliga, haha.

Jolie ville torka sitt hår efter att ha varit ute i regnet och skrattade ihjäl sig när luggen blåste upp!

Ännu mer lekparkshäng! Vi passar på innan det blir kaaaaallt ute som sagt.

Ja, det är typ såhär min helg har varit. Barn, barn, barn. Idag blir det jobb! Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish