Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hello på er <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra förutom dessa extrema problem med magkatarr som jag har. Är så himla, himla trött på detta. Förstör verkligen hela min livskvalitet just nu. Men jag kämpar på! Hoppas verkligen att det ska bli bättre men tänker att det nog snarare blir värre ju större magen blir och desto mer intryckt allt blir där inne. Har ni sett bilder på hur organen flyttar sig i kroppen för att göra plats för en bebis? Tycker det är så sjukt coolt hur kvinnokroppen fungerar och vad den är kapabel till.

Kolla denna bild liksom. Hur sjukt!?

Och lite bilder:

Lunch och ettårstårta hos bästis. Nu har även hennes lilla bebbe fyllt ett helt år! Tiden går så sjukt snabbt. På lördag ska vi på kalas för den lille herrn!

Äventyr med vilda bebben som fick fika lyxbulle, doppa fötterna och kolla på ankorna. Han var helt besatt av dom och gick runt i vattnet i typ 40 minuter. Snart får han doppa fötterna utomlands istället. Nästa vecka åker vi, är så peppad.

Köra bil med mamma =) Bilen stod still kan jag säga till er som vill göra en anmälan till socialtjänsten ;p

Kenzos favoritbok just nu som även var Jasons favoritbok i ungefär samma ålder. Minns att det var den enda boken som gick att läsa för Jason utan att han tröttnade. Läser den med sjukt mycket inlevelse och det blir sååå spännande. Tips! Alla böckerna om Bebbe är bra tycker jag! Vi har dom flesta här hemma.

Och middag hemma! Glutenfri pasta som är blandad med pastasås, grädde och broccoli och sedan stekte jag bara halloumi, hackade tomater och basilika och pressade över citron + örtsalt och peppar. Så enkelt.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Alice

    Hur rengör du dina ben och hår i armhålan? När jag rengör håret på mina ben med en rakhyvel så ser de hårdare och svartare ut efter 2 dagar 🙁 en obehaglig syn 🙁 Hur får man det att se helt slätt ut? Dina ben ser släta och hårlösa ut. Hur uppnådde du detta? Kram kram <3

  2. Emma Åstrand

    jättebra böcker med Bebbe tycker jag. Så många bra bildbeskrivna känslor! Vi har den i inlägget och Bebbe Pussar 😚

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish