Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej på er <3

Hoppas allt är jättebra med er. Jag mår bra! Något jag verkligen vill bli bättre på i vardagen är att ta mig tid till att vila mer. Kroppen börjar som sagt kännas tung, jag saknar energi och är väldigt trött i allmänhet. Egentligen hela tiden. Så mer sömn och mer vila står högst upp på önskelistan just nu. Har ju varit veckor i livet där det inte riktigt har funnits plats för det men jag hoppas och tror att det ska bli mer vila nu i höst och vinter.

Idag går jag in i vecka 24! Och bebben är stark där inne och rör sig ofta och mycket. Rörelserna är extremt tydliga nu och både pappan i familjen och storasyster Jolie har haft turen att känna lite sparkar. Även Kenzo har känt sparkar när han ligger och vilar mot min mage men han förstår nog inte riktigt att det är en liten lillebror som kickar honom i ryggen ;p

I förrgår hade vi fika här hemma och jag hann vara med en liten stund innan det var dags att dra vidare för föräldramöte för Jason. Kul att se alla föräldrar och få lite inblick i hur det går för klassen, vad dom ska göra i höst osv.

Lite lunch!

Igår åkte vi förbi med Kenzo hos Jason och Jolie som är på pappavecka just nu. Vi skulle lämna en pannlampa till Jason som ska på klassresa snart och behöver en sådan + vi passade på att leka lite utanför dom innan vi begav oss hemåt för middag. Kenzo var så glad över att få se syskonen!

Väl hemma gjorde vi min absoluta favoritlasagne och Kenzo älskar den med! Mums!

Hade även en frukostdate med bästis igår! Vi hinner inte ses så mycket denna vecka då jag har mycket jobb på schemat så man får passa på när det går. Supermysigt!

Gymmet börjar kännas tungt nu och magen är mycket i vägen. Och alla övningar blir bara tuffare när man är gravid. Har som jag skrivit 100 gånger inte samma energi eller styrka heller. Gör jag minsta ”fel” i belastning får jag ont i höfterna med. Så ja.. Men jag försöker. Jag gör mitt bästa. Precis som förra graviditeten. Försöker se träning som att borsta tänderna. Det ska bara göras och det är en rutin även om jag helt saknar motivationen just nu. Brukar motiveras av att kunna bygga kroppen som jag vill att den ska se ut, känna mig stark, få mycket energi efter ett gympass. Men nu är det inte så längre. Och det får väl vara helt okej just nu. Varvar gymmet med promenader och fokuserar med på att träna ben/rumpa, min hållning och inre magmuskler just nu. Övningen på bilden ovanför är grym och jag kör den varje dag. Man kan göra den stående eller sittande med. Tänker att jag ”kramar” bebisen och drar in naveln mot ryggraden, håller så ett tag för att sedan släppa ut. Och så repeterar jag och kör oftast 4×10. En sjukt tråkig övning men vet att jag kommer att tacka mig själv när det är dags att återhämta sig efter graviditet och förlossning. Gör också sju andra övningar för inre magmusklerna och varierar mellan dessa varje pass.

Idag startar jag dagen med ett läkarbesök och sen ska jag gymma och jobba. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Ekot

    När jag var gravid tyckte jag att det var skönt byta min vanliga träning mot vattengympa. Om det inte finns i utbudet funkar det bra att simma.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish