Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skolstart och rörd mamma

Hej på er <3

Hoppas allt är bra med er. Var ju ensam med kidsen igår och att rodda skolstart för två och ha en 1,5 åring med sig är iiiinte det lättaste kan jag säga ;p Jag lyckades iallafall få Kenzo att vara relativt lugn under tiden som Jolie hade sitt upprop i klassrummet och efter det åkte vi och mötte upp bästa vännerna som även dom hade haft skolstart. Vi åt sushi och fikade sedan hemma hos dom.

Gårdagens frukost! Brukar inte gilla dessa mjuka mackor alls då dom är så degiga och geggiga men när barnen åt dom igår morse blev jag så sugen!? Så var tvungen att ta en!

Galen lillebror i hallen igår morse ;p Han har börjat klättra upp och ner i trappan och jag låter honom så länge han håller sig på dom nedersta trappstegen. Han måste ju lära sig gå i trappan snart. Upp är ju inga problem men ner behöver lite mer träning och kaaaanske lite mer konsekvenstänk med.

Mina stora hjärtan! Förskoleklass och trean. Jag blev så rörd igår på väg till skolan och fick så mycket känslor som jag inte trodde att jag skulle känna. Bara rann tårar. Var tog tiden vägen!?

Jason tog lillebror i handen och gick för att möta upp sina vänner. Blev så blödig. Han sätter alltid sina syskon i första hand och är så mån och rädd om dom. Oavsett om han är runt vänner, ska göra något eller gör något annat.. Alltså han släpper alltid allt för sina småsyskon.

Även Jolie var superomhändertagande med sin lillebror på skolgården. Så fint <3

Blev en promenad till stan! Små herrarna matchade i tofs, haha. Så sött!

Och sushi!

Följt av fika och mys.

Eftersom att skolstarten var precis samtidigt som Kenzos naptid så missade han den igår. Och det resulterade i att han somnade i bilen på väg hem vid 16-tiden. Har aldrig hänt förr att det blir så sent utan hans sovtider brukar vara väldigt precisa varje dag. Men ja, det gick okej. Trodde inte han skulle somna på kvällen men han somnade ändå vid 22:30 så var inte heeeelt katastrof ;p

Resten av kvällen spenderades på golvet i barnens lekrum. Vi spelade spel, ritade och busade. Jag var verkligen helt slutkörd igår men stannade ändå uppe till strax efter midnatt då jag verkligen behövde lite egentid utan vakna barn. Beställde lite kläder till vår utlandsresa och tog tag i lite jobb vid datorn.

Idag ska jag försöka träna. Känner verkligen att jag behöver det. Jolie har någon typ av inskolningsvecka i förskoleklass som jag inte hade räknat med utan trodde att hon skulle vara på fritids hela veckan med. Man får ha barnen på fritids men ingen av hennes vänner från klassen kommer typ att vara där så vi skippar också det. Så ja, hon kommer att få haka på allt denna vecka precis som lillebror då det är typ 1-2-timmars dagar hela veckan lång för hennes del.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. elsa

    hur tänker du kring konsumtionshetsen bland barn som det skrivs mycket om i skolstarten? Måste ha nya märkeskläder osv. Tycker själv det är svårt, barnen fattar inte varför jag är kritisk mot detta att de ska gå runt som mänskliga reklampelare och samtidigt bidra till köpmani och att andra barn känner sig sämre.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Jag har typ köpt allt på Vinted! <3 förstår dig verkligen. Mina barn bryr sig inte så mycket än. Jolie vill bara ha rosa och enhörningar osv och det finns ju på H&M. Jason har börjat bry sig lite men absolut inte om det är begagnat eller märkes. Men håller med dig om att det är en svår fråga, kram <3

    1. Amanda

      Tror Jason fyller år i oktober, och Jolie i januari. Därför det blir 3 årskurser emellan, fastän det bara skiljer drygt 2 år emellan dom 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish