Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Storstädning av tvättstugan

Jag fick ett ryck igår trots ensam hemma med barn och började STÄDA tvättstugan. Maskinen, tumlaren, varenda liten vrå där inne. Är så rent och fräscht och jag är sååå glad för det. Man vet att man är gammal när man verkligen NJUTER och är lycklig över nystädat.

Kenzo var med i perioder ;p

Skrubbade maskinen med citron och tandkräm. Tandkrämen är lite slipande och citronen naturligt antibakteriell. Sedan körde jag maskinen på 60 grader med resten av citronen i. Doftade OTROLIGT när maskinen var färdigkörd.

Dammsög ur och städade ur tumlaren ordentligt.

Torkade alla skåp, lådor, väggar osv.

När tumlaren var rengjord och klar körde jag några sådana här servetter ihop med en blöt handduk och det doftade så gott i hela huset. Iallafall nedervåningen.

Var en fröjd att ställa lådan med Kenzos skötväskor på plats i ett helt rent rum.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish