Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTrädgård

Växtligheter

Jag blev överlycklig när jag såg detta. Minns ni att jag skrev att jag fick ta sticklingar från min bästa vän mammas stuga på en otrolig humle? Den börjar nu komma upp! Trodde att det var kört då rötterna hann torka ut ordentligt innan dom fick komma ner i jorden men dom kommer ju faktiskt upp nu. En har fått lite längd men dom andra är pyttesmå som ni ser. Men på g upp ur jorden!! =)

Vår stora blomlåda blev äntligen klar och vi fyllde med jord!

Planterade klematis med vita blommor. Nästa år kommer vi att sätta en spaljé bakom dessa så dom får klättra där och då funkar det ju lite som insynsskydd från utsidan med.

Och jordgubbarna har fått sig sin lilla träram! Och gräsmattan som varit som en explosion på tomten på grund av allt byggarbete börjar sakta men säkert växa igen efter att vi fick hit massor av matjord + planterade ut frön.

Kommentarer

  1. Mia

    vad fint det blev. Har semester en vecka och jag och min kille ska till skansen en hel dag ska bli så kul. Idag 23 gr och sol i Stockholm. Känns toppen. Ha en bra vecka. kram.

  2. Jannica

    Kan inte du berätta hur du tänker kring barn nu när Kenzo ska få ett syskon?

    Kommer du att köpa syskonvagn eller köra på ståbräda?

  3. Anna

    Älskar att du fortfarande bloggar, jag saknar bloggtiden sååå mkt så jag vill bara tacka dig för att du still going strong!!🩷🩷🩷

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish