Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er <3 Så kul att så många har hittat tillbaka till bloggen nu. Ska försöka uppdatera mer frekvent och komma tillbaka till det vanliga nu när jag mår lite bättre i min graviditet.

Jag är HEEEEELT slut. Alltså helt slut. Har haft 1,5 h utan barn på 11 dagar och jag behöver verkligen andas ut. Har varit så mycket men det har varit sista sommarlovsveckan för dom stora hos mig och jag har bara velat att dom ska minnas det på topp. Denna vecka tänker jag unna mig barnfri tid och jag har otroligt mycket att ta ikapp och göra + att jag även behöver vila.

Har köpt en ny mask från Clarins som är OTROLIG! Alltså den är egentligen för dyr men nu när jag är gravid + svullen i ansiktet varje morgon så tycker jag att jag är mer ä värd den ;p Har kikat på den länge men nu fick det bli ett köp. Den kyler ner ansiktet ner till -4 grader och man får verkligen omedelbar effekt av uppstramning och att ansiktet är piggare, friskare, mer åtstramad. Älskar! Använt den på morgonen.

Tänk att det kommer att skilja nio år på min äldsta och min yngsta son. Det är sjukt ändå! När Jason är 18 så är bebbe i magen lika gammal som Jason är nu ;p

Promenerat i helgen och inhandlat lite ingredienser till pannkakor.

Barnen fick vanliga pannkakor!

Och mamman fick med havre. Stod och stekte i en timme tror jag. Pannkakor är verkligen en sådan där maträtt som tar tid att göra men äts upp på ett nafs, haha.

Lyxade med massor av tillbehör och till och med glass för kidsen! Dom hade sin bonussyster på besök också, jättemysigt!

I helgen kom även mitt ex och hans fru förbi med nybakat till oss och barnen. Så alla kids lekte en stund medan vi drack kaffe. Älskar att vi kan ha en så fin relation och det betyder allt för barnen. Jolie sa att det var det bästa med hela hennes helg att vi alla umgicks och hade ”fest” på altanen, haha. Och då har vi ändå varit på Leos och badhus också men det var ändå höjdpunkten för henne.

Gjorde linsgryta till middag en av kvällarna! För alltid en av mina billigaste, godaste, mest hälsosamma och mättande maträtter. Älskar!

Min stora bebis som vi fortfarande kämpar på med tandborstningen med. Han hade en period när vi precis hade köpt eltandborste där han accepterade det lite mer men nu är vi tillbaka till att han vägrar. Men vi kör på ändå och som många av er skrev när jag lyfte detta ämne så lär dom sig till slut. Hellre att dom små får vara missnöjda fyra minuter om dagen än att dom får smutsiga, trasiga tänder om måste drogas hos tandläkaren för att göra rent och fixa i munnen.

Tycker det är så gulligt att Kenzo ALLTID sitter såhär med fötterna när han äter, haha. Sötnos!

Flätade Jolies hår på kvällen och detta var morgonens resultat. Hon är så intresserad av att fixa med håret nu i olika frisyrer och uppsättningar.

Grön smoothie i sängen innan sovdags.

Inhandlat denna som jag börjat smörja magen med varje kväll!

Tog med stora barnen och deras vän till Leos i hopp om att få göra bort lite vid datorn när jag märker att datorn har 7%.. Är så typiskt mig! Men kul hade dom iallafall. Dock är det HUTLÖSA priser på Leos. Fick betala 700:- för oss för bara inträde.. Och vi var liksom 3 barn och 1 vuxen. Tappar hakan.

Försöker bli bättre nu på att ta alla mina kosttillskott som gravid. Kan visa er mer ingående vad jag tar just nu inom kort.

Önskar er en fin måndag och start på veckan! Kram/G

Kommentarer

  1. Klara

    Vi har haft samma problem med tandborstningen. Vår tandläkare sa att man behöver inte borsta i 2 min när dom är så små, utan huvudsaken är att man kommer åt att borsta alla ytor. Viktigast är tuggytorna & framtänderna. Så ett förslag kan vara att ni borstar först, så det blir borstat överallt sen får han borsta själv en stund 😊 Tillslut vänjer han sig & då kan ni borsta längre 🤗

  2. Elin

    Tipsar om skincitys (eget märke) ”post acid treatment mask” kyler också ansiktet otroligt skönt och man blir så fräsch, använder deras algae therapy oil under och har detta både morgon och kväll.. efter 9 år som hudterapeut är man svår att imponera på men alltså woooow!’

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish