Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Och hej på er <3

Hoppas att allt är jättebra med er!

Jason är skjutsad till hockeylägret en sista dag och han var sååå trött. Beundrar honom så mycket! Igår var det hockey 7:15-16 och efter det fotbollsträning 18-19. Han älskar alla sina sporter och vill inte ta bort något just nu. Vilket är helt okej men med ålderns gång så lär han ju behöva välja bort något. Är ju hockey, fotboll, basket och innebandy just nu.. Men han är grym och att träna 12 timmar på en dag är ju helt otroligt. Han var jättenöjd efteråt iallafall och landade här hemma i soffan efter en lång dusch. Han har blivit så stor ;p Nästan som att ha en liten tonåring här hemma. Idag är iallafall sista lägerdagen och nu väntar flera dagar med vila hemma. Ikväll har däremot Jolie fotbollsträning! Hon började lite smått innan sommaren och nu drar det igång igen. Superkul! Hon älskar det.

Har fått frågan både här och väldigt många gånger på instagram var min partner är och om vi har separerat. Och nej, vi är fortfarande gifta och bor ihop. Han är borta på en fiskeresa men kommer hem ikväll som tur är. Idag är det sjunde dagen ensam med barn och det har ändå rullat på bra. Har inte haft en sekund utan barn och gör en high five med mig själv över att jag har klarat av det som gravid dessutom. Beundrar alla er som är ensamstående på heltid, dygnet runt. Ni gör det så jäkla bra. Jag hade orkat med detta i det långa loppet med OM jag hade haft iallafall en chans till att duscha på kvällen utan att tänka på något barn. Men det har verkligen varit barnen barnen barnen vaaaaaaarje sekund på dygnet. Är helt slutkörd. Kommer aldrig sluta slå slag för egentid men det är SÅ viktigt med tid för sig själv. Iallafall för mig och för att jag ska orka vara en bra mamma. Jag har ju mycket egentid i vanliga fall så att ha det såhär intensivt dygnet runt har gjort att jag blir ännu, ännu mer ödmjuk mot alla som står helt själva med sina barn. Sen hoppas jag att ni som är ensamstående har iallafall NÅGON som kan ta barnen ibland, en släkting eller så. Det är ju guld värt med bara några timmar att andas ut här och där i livet.

Igår hängde vi i parken med två vänner och deras barn. Jag, Kenzo och Jolie. Superkul hade vi. Och kul att alla barn är jämngamla med.

Efter det så åkte vi hem och jag hade jättetur att stora barnens pappa kunde hämta Jason, ge middag och ta honom till fotbollsträningen. Underlättade enormt och så fick Kenzo och Jolie lite mer tid och fokus. En av mina bästa vänner kom förbi mot kvällen, lagade middag med Jolie och var så otroligt pedagogisk och tålmodig. Sa det till henne flera gånger. Jag besitter absolut inte samma tålamod med barnen i köket, hehe. Men brukar försöka så gott jag kan! Vi åt halloumiburgare med potatis i ugnen och efter det blev det kladdkaka med grädde och varma hallon. Myste på i flera timmar och blev en rätt sen kväll igår! Men den gav så mycket positiv energi. Så tacksam för världens bästa vän!

Jolie fick testa dessa knivar från Knatteplock som gör att barn kan vara med och hacka i köket utan att skära sig. Superbra!

Så gott!

Och här ser ni middagen i förrgår som blev många matlådor och räddade både gårdagens lunch och den vi ska äta idag.

Måste hylla Jolie SÅ mycket. Hon är så snäll och duktig med lillebror och vill verkligen vara med honom och hjälpa till med honom. Torkar honom när han har ätit, läser böcker, involverar honom i alla lekar, hoppar studsmatta. Världens finaste storasyster. Både Jason och Jolie är så otroligt fina storasyskon och jag blir rörd varje dag. Jag är så glad över åldersskillnaden som jag har på barnen. Går inte att jämföra när Jolie föddes och Jason bara var två år. Nu kommer Kenzo vara två år när nästa bebis kommer men Jason kommer att vara nyfyllda 9 och Jolie kommer att fylla 7 någon månad senare. Ni som funderar på fler barn och har lite ålderskillnad – det ÄR det bästa jag har gjort. Är så fint att se syskonens relationer och hur dom tar hand om varandra.

Vi har flätat Jolies hår såhär varje dag nu. Det är en utmaning för mig för jag är KASS på att göra flätor och frisyrer med tofsar osv som hon önskar. Hon har nya önskemål rätt ofta med halvuppsättningar, två bollar, två tofsar, en ”lång hästsvans” osv. Just nu är det detta som gäller. Jag har fortfarande inte lärt mig göra inbakade flätor dock ;p

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Cissi

    Nog så olika beroende på barnens personlighet men jag har 4år mellan de 3 första barnen. Helt perfekt!

    Det är 12månader mellan 3an och 4an. Katastrof både under graviditet och småbarnstid + fortsatt 😉 De som har större åldersskillnad hjälper varandra och visar uppskattning mot varandra. De som bara har 1år mellan varandra bråkar och tävlar om allt. Dom skulle aldrig hjälpa varandra utan bara är otrevliga och ska vara den som är och vet ”bäst” hela tiden. Att få dom att göra något ihop är svårt. Jag väntar på att attityden och beteendet ska gå över men är rädd att dom hinner bli vuxna och flytta hemifrån innan det händer =D

  2. S

    Jag har 4 år mellan mina och jag ÄLSKAR DET! De är sååå fina med varandra. Mina bonusar var 7 och 9 när min äldsta föddes och 11 och 13 när vår minsta kom. De har varit helt otroliga syskon de med! Så förstår verkligen <3

  3. Johanna

    Så fint att läsa om åldersskillnaden ❤️ Hoppas själv någon gång ha möjlighet för en trea och då blir det ”tyvärr” stor ålderskillnad. (Älskar att mina barn har varandra nu, det yngre barnet skulle bli mer ”ensamt”)

    1. A

      Min trea kom när de större barnen var 11 och 13! Heeelt underbart och det har liksom bara varit mysigt och lättsamt, alltid. Trean är nu tonåring♥️

  4. Alice

    HEJ FİNA! Jag har följt dig varje dag i 10 år och jag blir inspirerad av dig:) <3 Hur rengör du dina ben och hår i armhålan? När jag rengör håret på mina ben med en rakhyvel så ser de hårdare och svartare ut efter 2 dagar 🙁 en obehaglig syn 🙁 Hur får man det att se helt slätt ut? Dina ben ser släta och hårlösa ut. Hur uppnådde du detta? Kram kram <3

  5. Cassandra

    Tänk att man måste tro direkt att ni skulle separerat?!? Min första tanke var ju direkt att din man är bortrest på resa och kommer tillbaka 😅
    Grym du är som orkar hålla igång och vara gravid! Det är inte något lätt. Känns så härligt att ha ett så här fint forum att följa och inspireras av då man själv också är gravid och har snart en annan vardag framför sig 😊 Alltid älskat din blogg och Instagram!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Menar att ålderskillnaden mellan alla mina barn är mysig och jättefin! Det är fint att ha en tvååring som får ett lillasyskon men det blir bara något helt annat när barnen är större och får syskon. Dom är med på ett helt annat vis och det är så fint att se 😃❤️ sorry för förvirring!

      1. M

        Själv valde jag att ha några år emellan. Kändes bra för mej och gick även bra för barnen. Hade blivit för slitigt annars. Och min man var närvarande pappa och vi delade på alla sysslor hemma.

        1. Gabriella Joss
          Gabriella Possler

          Förstår det! Är sjukt slitigt att ha två barn på två år 😅❤️ men tycker det är värt det när dom blir äldre och man passerat småbarnsåren! Jaa, det är ju ett måste ner en partner som är närvarande pappa och delar på sysslorna, hade aldrig gått med på något annat jag heller!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish