Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hello på er!

Regn idag och det gör mig inget då jag har otroligt mycket att ta tag i innan vår bilsemester med kidsen nästa vecka.

Listan just nu:

– Redigera två jobb, spela in VoiceOver och skicka in utkast.

– Rensa avloppet på övervåningen som det är stopp i IGEN. Vi har ju ett rör mellan badkaret och själva avloppet som blir fullt av äckliga saker och måste spolas ur och rengöras. Har försökt hitta ett liknande i butik för att byta hela röret men det finns INGENSTANS. Och det är ju sex år gammalt så det blir ju inte fräschare med åren direkt..

– Vattna alla växter inne och plocka bort döda blad. 

– Laga två naglar. Slog igen ett fönster på min egna hand och bröt två + gjorde illa tummen =( Så klantig.

– Tvätta klart all tvätt, torka den och vika den + ut till skåpen med den. 

– Klippa gräset. 

– Tömma en av bilarna på ALLT och kanske lämna in den på en snabb tvätt till och med så att det är rent och fräscht när vi åker.

– Packa en väska per stad. Tidigare har vi haft en väska per person men det känns så drygt att släppa fem väskor mellan varje hotell. Så tänker att vi packar smart med allas grejer för just den staden och natten i samma väska så kan vi ta en väska per natt med oss upp till hotellet.

– Fixa kvitton till försäkringsbolag då mina vigselringar försvunnit iiiiiigen.. Kan berätta sen. Tappade ju en för ett par månader sedan på badhuset och den var spårlöst försvunnen och känns som att jag precis fick tillbaka den innan bägge två försvann. Är så less och ledsen.

Tror även listan kan fyllas på men det är såhär den ser ut just nu. Vi ska också på begravning på fredag.. Och jag ska försöka hinna träna varje dag nu innan vi åker nu. Har inte varit på gymmet på ett par dagar för tiden har inte räckt till.

Jag mår ju lite bättre i graviditeten iallafall och det är jag SÅ glad och tacksam över. Mår fortfarande illa men att få ha ett fungerande liv och vardag är något som jag mår så himla bra av. Att bara KUNNA göra saker liksom. Jag har fått så mycket hjälp av en fantastisk kvinna som jag gjort ultraljud hos privat. Hon är alltså barnmorska och en så otroligt varm och genomfin människa. Hon har verkligen tagit mig under sina vingar och hjälpt mig med allt från mediciner till att bara kunna prata av mig. Ni vet när en människa kommer att betyda mycket för en då den kom in i ens liv och bara hjälpte och fanns där när man som mest har behövt det. Kommer aldrig glömma hur mycket allt hon gjort betyder för mig. EVIGT tacksam.

Just nu väntar jag på lunchsällskap av min barndomsvän och sen ska jag träna snabbt följt av jobb hela dagen. Tänkte sätta mig på café, köpa en stor kopp té, plugga in AirPods och bara köra på. Har en del att beta av innan veckans slut.

Annars har jag någon typ av ålderskris. Har börjat tycka att jag ser SÅ gammal ut!? Och jag är ju äldre så inte så konstigt men ändå. Fyller liksom 30 nästa år och har börjat få lite rynkor och saker som jag aaaaldrig ens har reflekterat över förrän för något år sedan typ. Jag är ju inte en sådan som vill fylla hela ansiktet med fillers heller utan har ju gjort mina läppar och testat botox i pannan några gånger. Men har inte varit nöjd med resultatet så slutade med det.. Men vad gör man liksom!? Man vill ju åldras med lite värdighet ändå känner jag men jag älskar ju ansiktsbehandlingar och produkter som faktiskt är aktiva. Kommer börja köra mycket retinol igen efter min graviditet. Kör faktiskt ett svagt retinolserum någon gång varannan vecka fortfarande och gjorde under graviditeten med Kenzo med. Funderar på att testa skinbooster efter graviditeten för har sett så otroligt fina resultat av det när det kommer till både ärr och fina linjer i ansiktet. Och så ska jag köra en dermapenkur med.. Men ja, det kanske är 30-årskrisen som knackar på. Något annat jag vill göra längre fram är att ta ut mina silkonbröst. Jag är så sjukt nöjd med dom men vet att det inte är hälsosamt för kroppen att ha dom och det går egentligen inte alls i linje med allt jag tror på gällande just hälsa. Men det får bli längre fram. Om ni undrar vad jag menar så kan ni ju googla på ”breast implant illness”. Sen vet jag inte om jag har några symptom av brösten just nu då jag haft hjärndimma och varit trött sen jag blev mamma, hehe. Men tror att kroppen ständigt får slåss mot något som inte är kroppseget vilket nog inte alls är bra. Men jag ska ta ut dom. Om några år. Dom tre grejerna som jag gör/gjort som går emot allt jag tror på när det kommer till hälsa är att snusa (har alltid haft svagaste, vita snuset men ändå), solarium och mina implantat. Och jag tror att ju äldre man blir desto mer värdesätter man just hälsa. Haha oj, vad flummigt det blev men det är lite tankar direkt från mitt huvud här och nu.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Måste visa er denna nya tvålpump som har fått flytta upp på övervåningen! Bytte dock själva pumpen till svart. Den gamla hade blivit kantstött och så ful efter ett par svängar ner i golvet.

Bebis som visade sig från sina bästa sidor igår. Och det sjuka är att han ser ut exakt som Kenzo OCH är beräknad samma dag som Kenzo fyller två år. Vad är oddsen!?

Det äts absolut en och annan toast fortfarande.

Gårdagens mamma!

Kenzo och jag lekte såhär i 1,5 h igår. Han blev helt besatt, haha. Jag fyllde på hans hink med den stora vattenkannan och han sprang till blommorna och vattnade dom. Det pågick på riktigt i 1,5 h och han tröttnade aldrig. När jag skulle gå in och fylla på mer vatten blev han så stressad och gnällig. Vi hade så kul och han var så stolt för jag applåderade varje gång han hällde ut vattnet, hehe.

Matkasse denna vecka vilket är SÅ skönt. Otrolig rätt som tog 15 minuter att slänga ihop. Så god. Kenzo fick ris till.

Har varit otroligt mycket utelek på schemat. Eftersom att altanen numera går runt hela huset så älskar han också att springa från baksidan och ruuuuuunt hela huset för att sedan komma in genom ytterdörren. Sötnos!

Fick sticklingar av en OTROLIG humle av min bästa väns mamma som dom har i sin stuga. Dessa planterade vi ner här om dagen och just nu ser dom inte alls mycket ut för världen men om dom tar sig så är detta min DRÖM. Har ju satt humle varje år men den kommer tillbaka såååå fjuttig och liten men denna är verkligen ENORM och växer så fort. Så jag håller alla tummar och tår jag har att den tar sig nu.. Annars får jag tigga efter en till, haha. Vill inte ge upp.

Eftersom att jag äntligen har börjat må bättre så försöker jag hitta tillbaka till bra rutiner gällande kost.

Vi har ändå två snabbmatsställen i Umeå med hälsosam mat. Säkert fler med men det är dom jag kommer på just nu. Och denna wrap med svart ris, varmrökt lax, majs, grönkål, fetaost, chiliyoghurt, sallad och gurka blev min lunch igår. Magiskt god och kan verkligen cravea den. Äter den flera gånger i veckan just nu.. Och har jag ett lunchmöte för jobb eller så ber jag alltid om att mötas upp på detta ställe för att få passa på att äta denna, haha.

När man lämnar Kenzo obevakad. Han har alltså rivit bort underlägget som ligger på bordet och målat med Jolies hårfärg överallt..

Tacosmiddag med mannen och bebbe.

Skulle natta Kenzo i vagnen och det började såklart regna. Hann ändå gå en liten sväng för att han skulle få somna och sedan sov han på bron i två timmar. Gud vad bra barn sover ute alltså. Går inte att jämföra med att natta inne i sängen dagtid.

Dricker inte sellerijuice ofta längre men nu när jag mår bättre tänkte jag försöka starta dagen såhär några gånger i veckan iallafall.

Vi har fått nya plattor på hela framsidan nu! Bilden är tagen när det var på gång men nu är det i princip klart. Nu ska det bara sås gräs runt omkring också.

Kommentarer

  1. Maria

    Intressant inlägg, hoppas att det gick bra med alla sysslor. Jag skulle också vara rädd för att drabbas av breast implantat illness.

  2. N

    Jag känner lika som du angående åldern, tycker plötsligt att jag ser gammal ut och tittar tillbaka på gamla bilder och tänker, vilken skillnad! Jag är dock äldre än du, 34..

  3. Amanda Olofsson

    tvärtom med våran yngsta. sover 2-2,5 timme inne och kortare ute i vagn tex på stranden.
    vi bor i lägenhet så svårt att ha honom ute hursomhelst

  4. Alice

    HEJ FİNA! Jag har följt dig varje dag i 10 år och jag blir inspirerad av dig:) <3 Hur rengör du dina ben och hår i armhålan? När jag rengör håret på mina ben med en rakhyvel så ser de hårdare och svartare ut efter 2 dagar 🙁 en obehaglig syn 🙁 Hur får man det att se helt slätt ut? Dina ben ser släta och hårlösa ut. Hur uppnådde du detta?

  5. Siri

    Finns liten sil man kan lägga i bottenventilen på badkaret som fångar upp mycket. Säljs på byggvaruhus till exempel.

  6. Emelie

    Jag är 31 år och har också börjat märka åldring. Någon rynka men också mungiporna har börjat hänga. Har panik. 😳 är så inte redo för sånt.

  7. M

    Kan rekommendera Vildvin om inte Humlen tar sig. Vildvin blir otroligt fin på hösten med röda blad innan de faller av. Dessutom växer den fort (!) och lär bli såå fint hos er!

  8. Ekot

    Man brukar inte behöva byta rör efter 6 år. Testa rensband om det är röret, proffs med skolbil om det sitter i själva husets rör

  9. Titti

    kan själva stoppet i duschen sitta längre ner än det lilla plaströr och det bara fylls på där? ta dit en spolbil som kollar ner i rören med kamera och sen flushar loss allt? mitt bästa tips är annars att borsta håret ordentligt före hårtvätt så ramlar färre strån av under tvätt, aldrig raka något i duschen, och låta vattnet spola någon minut när man är klar i duschen så tvålrester odyl rinner iväg. Nån gång ibland häller jag i 0.5 dl yes diskmedel som jag sen sköljer bort med varmt vatten.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish