Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej på er! 

Har ni sovit gott? Jag är superledsen att helgen är över och att det är dags att återgå till rutinerna. F åkte till jobbet vid halv sju idag i vanlig ordning och jag är ledig och tänkte ta tag i allt som har med städning, tvätt och disk att göra. Vi har fortfarande ingen diskmaskin då vi hyr i andra hand nu men jag kan LOVA er att det blir bland det första vi kommer att prioritera i samband med flytten. Inte för att jag tycker att det är jobbigt eller äckligt att diska för hand, utan snarare för att det tar sådan tid. Och all den tiden vill jag hellre lägga på något annat. Och äter man två eller tre gånger per dag så känns det ju nästan som om det enda man får göra hela dagarna är att just.. diska, haha. Jag ska också försöka flyttpacka så mycket som möjligt idag även fast det är ett tag kvar innan flytten. Jag hatar att vara sent ute med saker och gör hellre allt ett par veckor innan istället för att stressa ihjäl mig på dagen D. 

Igår myste vi som sagt på stranden och hade det så bra. Kan garantera att det är där varenda helg denna sommar kommer att spenderas. Jag och F älskar det och även vovvarna. Vanligtvis blir det alldeles för varmt för dom att ligga i solen men i och med att det blåser ganska ordentligt precis vid havet så trivs dom super! Och sen kan dom ju bada också, vilket dom brukar uppskatta under dom riktigt varma dagarna!

Älskar min urfina spetskimono som passar perfekt över långklänningen inför en dag på stranden eller magtröjan och jeansen en varm sommardag. Ni hittar den HÄR.

Världens finaste lilla Zelda.

Hittade dessa på affären igår och hur goda är dom inte?! Perfekt att ta med sig till stranden. Vi åt dom till frukost ihop med choklad och jordgubbar. På helgen får man! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish