Hej! Jag skulle vilja veta vad man kan grilla för vegetariskt? Tex vegetarisk hamburgare från hälsans kök, kan man lägga den direkt på grillen eller ska man lägga den i folie innan , behöver man krydda osv? Skulle vara jättetacksam för svar 🙂
Fick denna fråga nyss och jag tyckte att den kändes SÅ relevant att ta upp här på bloggen i semstertider när det ska grillas mycket! Här är en liten lista på vad du kan grilla som är vegetariskt: (Klicka på länkarna för att komma till produkten jag skriver om)
1. Filéer från ANAMMA. Har ni provat? Det är läskigt likt döda-djur-kött i konsistensen och i smaken. Släng ner dessa filéer i er favvomarinad, köp en färdigmarinad eller gör min favvo: olja, soya, timjan, peppar, salt innan du slänger dom på grillen. Ingen folie eller liknande behövs utan grillas bara ”som vanligt”.
2. Hamburgare. Har tipsat om två favoriter HÄR och HÄR. Vill ni ha en mer klassisk hamburgare att grilla kan ni köpa DENNA eller DENNA eller DENNA eller DESSA. Bara att slänga på grillen precis som dom är. Inga kryddor behövs. Ät med dressing, ketchup, ost och grönsaker. Mums!
3. Sojakorv. Vissa sorter är äckliga men jag gillar ex: DENNA och DENNA. Servera i bröd med ketchup och senap osv. Behövs inte kryddas utan släng bara upp på grillen som dom är!
4. Grönsaker. Gör en spett av champinjoner, paprika. rödlök, tomat, aubergine och zucchini. Krydda med salt, peppar och chili. Såååå gott! Vill du ha lite ”kött” i så kan du trycka in några bitar av DENNA.
Sen finns det massor av annat vegetariskt att grilla. Falukorvsringar bland annat (utan död gris i såklart), supergott!
Vill du ha mer tips om vegetarisk mat och olika märken så har jag skrivit om det HÄR. På varje märkes hemsida kan ni se vilka återförsäljare av märket som finns just där du bor. Tips! =) Hoppas du fick svar på din fråga!
Lite av min senaste mat! =) Kom ihåg att äta något och inte någon. Kramis!
Kommentarer