Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShoppingSkönhet

Tips på läppstift

Måste tipsa om ett nytt läppstift som jag älskar! Använder vanligtvis ALLTID ”Stockholm” från NYX då det verkligen är den perfekta färgen. Detta kändes dock superfint mot solkysst hy och himla somrigt. Det heter ”Please me” och kommer från MAC. På tal om något annat som har med läppar att göra så kommer jag nog att tömma mina läppar direkt jag slutat amma och trivs jag bra så kommer jag att låta dom vara. Annars kommer jag att göra om dom och göra dom lite mindre i en annan form. Trivs bra med dom nu med och känner mig rätt obrydd egentligen men har en liten klump på ena sidan + kan sakna det naturliga ibland. Tycker att alla som gör läpparna får lite ”snusläpp” med och det har även jag såklart.. Men gillar dom nu med som sagt! Haha, är lite kluven. Men tömma kommer jag göra oavsett så får vi se sen efter det!

Kommentarer

  1. Isabell

    Jaa naturliga är så mycket finare och personligare på nått vis! Alla fyllda läppar ser ju lika ut 🙈

  2. Penny

    jaaaa! naturliga läppar är absolut snyggast. såklart alla väljer själv men läppar ger en sån stor bild/impression av en person.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish