Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder:

Blev så fin i håret igår! Vi går ju mot ljusare och ljusare hela tiden och jag ääälskar det! Har nog aldrig varit så nöjd som jag är med mitt hår just nu!? Min vän (som också är min frisör) ba: ”men sådär säger du ju varje gång vi blir klara” och ja, det gör jag ju! Haha.. Men jag tycker det blir finare och finare för varje besök! Är SÅ nöjd iallafall. Går till min vän Emelie på Wixners här i Umeå. Hon har jobbat som frisör i över 10 år och är grym!

Igår blev det grön smoothie till frukost då inget annat hanns med. Hade rätt bråttom på morgonen. Åt en ordentlig lunch sen.

Min lilla, stora kille hade sin första riktiga fotbollsmatch i helgen och han är GRYM i mål. Wow så imponerad jag blev. Och så stolt när andra kom fram och sa att han är fantastisk i målet. Duktig på att vara på planen med men han har verkligen talang som målis! I helgen är det matchdags igen och jag ser fram emot det massor.

Smått och gott från Primark som fick följa med hem till barnen från Amsterdam.

Gosiga, gosiga ben! Kenzo väger nu 9,5 kg och är 70,2 cm lång. Helt sjukt! Inte så konstigt att jag har ont i kroppen konstant om man säger så. Var ju tyvärr inte med på BVC-besöket men mannen berättade att det hade gått superbra. Kenzo har för övrigt börjat försöka ta sig framåt nu. Han lyfter upp hela rumpan när han ligger på mage och försöker trycka sig fram med benen. Han kommer faktiskt lite framåt på det viset när han ligger på mjukt underlag, typ i sängen.

LYCKA att få krypa ner bredvid denna lilla älskling.

Och lycka att få ha mina stora hemma igen.

Hade min bästa vän här igår kväll fram till midnatt. Vi åt gotta och såg YouTube.

Denna mat är en klassiker hemma hos oss som barnen alltid hurrar över. Det är alltså tonfiskpasta. Bara grönsaker, pasta, tonfisk + creme fraich, örtsalt, citronpeppar och pressad citron. Alla i familjen älskar och tar fem minuter att göra.

En myskväll från helgen hemma hos min bästa vän! Är så tacksam för henne varje dag. Vi har gått igenom alla faser i livet tillsammans. Varit gravida och fått bebis samtidigt varje gång bland annat. Det är så fint. Och det är så fint att även barnen är bästa vänner.

En ny favoritparfym för män! Alltså mhmmm så gott den doftar. Tips, tips!

Fick denna bild skickad till mig igår när jag satt hos frisören. Mina barn!! <3

Denna har flyttat in här hemma!

Och igår testade jag dessa naglar som man ”limmar” fast själv. Måste säga att jag blev sjukt positivt överraskad. Dom sitter som berget, det var enkelt att få fast dom och dom finns i mängder av modeller och färger. Ignorera vår skitiga bil. Vet inte ens vad kladdet på ratten är ;p Den ska in på tvätt till veckan iallafall, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish