Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hello på er <3

Hoppas att allt är bra med er. Gud, vilken deppig dag jag hade i tisdags. Igår var bättre. Tänk att det kan skilja så mycket från dag till dag!? Ikväll kommer äntligen pappsen i familjen hem och jag tänkte vara förberedd på alla sätt och vis för att natten ska bli riktigt mysig ;p Ska åka och handla lite gott efter gymmet!

Igår kom min älskade svärmor hit så att jag fick ta en lång dusch, raka mig och känna mig lite fräsch och som en människa igen. Efteråt kom min bror och käkade middag med mig och direkt efter det hämtade jag bästis och vi hade myskväll här med bebben. Slog mig att jag åt räkor tre gånger igår, haha.

Tänkte träna nu och sedan bara pyssla på här hemma, städa lite, fixa lite och ta tag i lite saker vid datorn. Om Kenzo tillåter det vill säga. I helgen ska jag nog unna mig en heldag på spa för att få andas ut lite och samla lite ny kraft inför veckan med alla tre kids och allt vad det innebär.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Inatt kommer denna dilf hem! Känns som att jag inte har sett honom på ett helt liv. Kenzo har blivit så stor sedan han åkte, haha.

Ja, ni ser ju! Hur stor kille!? Och hur fin!?

Bebbe var så gnällig igår att jag bara inte orkade sitta hemma. Var tvungen att ta mig ur huset. Hade dunkande huvudvärk när jag vaknade på morgonen som som tur var gick över under dagen. Unnade mig min favoritsmoothie!

Köpte detta + blöjor till mini.

Och lite smått och gott till mamman. Strumporna ska vara sjukt mjukgörande för fötterna så ska bli kul att prova, tabletterna tänkte jag rengöra min tandställning med då den blir så äcklig, skålen blir fin inredning och toalett-tabletterna blir spännande att prova!

Köpte även dessa. Kommer att användas mycket.

Och så lite nödvändigheter till mig själv.

För att inte glömma att jag köpte med mig lunch med. Har ätit hemmamat i typ 1,5 vecka så var dags att unna sig och speciellt när jag hade ont i huvudet och inte orkade något annat.

Min lilla, stora lillebror hämtade upp pizza och kom hit. Pratade massor!

Åkte och handlade med bästis och köpte skagenröra och baguette. Låg i soffan och babblade, såg tv och hade det så mys.  

Vart larm är seriöst det bästa vi har gjort. Känner genuin tacksamhet för det exakt varje dag. Bästa, bästa under bebistiden och känns så tryggt att kunna gå runt i huset och se honom i mobilen + veta att hans hjärfrekvens och syresättning ser bra ut. Ska tvinga min make att sätta upp kameran i ett hörn i sovrummet så att den slipper stå på tv-bänken. Eller så gör vi det längre fram för jag har en liten tanke på att måla om och göra om hela sovrummet till hösten. Känns skönt att få behålla dom mörka väggarna där inne en sommar till iallafall ;p Vi har ju ljust dygnet runt här i norra Sverige under sommarmånaderna och känns som att inga mörkläggningsgardiner är tillräckligt bra. Eller kan ni tipsa om några som verkligen håller rummet heeeelt mörkt? Tror våra är från IKEA nu så kanske finns bättre?

Kommentarer

  1. S

    Så himla fin lille Kenzo 🥰 Bra ”bakat” 😉 han ser både ut att vara väldigt lik sina syskon och lik sin pappa tycker jag!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish