Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Linssås med pasta och parmesan

Har tyvärr inga exakta mått på denna men blev så god så måste ändå dela den!

Du behöver: 

– Valfri pasta

– Röd lök

– Torra röda linser (skölj av dom i sil innan du lägger ner i såsen!)

– Champinjoner

– Hackad spenat (jag hade fryst)

– Hackad grönkål (hade färsk)

– Passerade tomater

– Pastasås

– Grönsaksbuljontärning

– Basilika

– Creme fraich med paprika och chilismak

– Salt, peppar

Gör såhär: Skala och hacka löken. Fräs i olja. Tillsätt champinjonerna och stek tillsammans ett tag. I med hackad grönkål, spenat, pastasås, passerade tomater, linser, buljongtärningar, salt, peppar och basilika. Låt koka upp. När linserna börjar bli klara så tillsatte jag creme fraich också. Sedan var det klart! Åt med pasta och massor av parmesan.

Kommentarer

  1. Anonym

    Jag såg din frågestund på Instagram. Och jag förstår dig att du inte har någon lust att visa upp din man här på din blogg eller skriva om er två, när folk uppenbarligen bara vill förstöra för er. Samma sak med mig jag hade ett tidigare förhållande med en narcissist, han försöker än mig att kontakta mig. Blockad över allt, och även jag har en blogg för att jag tycker att det är kul att skriva, lägger aldrig upp några bilder på oss eller nämner oss i min blogg ( har en nytt förhållande idag ), för jag vill bli lämnad ifred, och han kan inte komma åt oss om han inte vet någonting om oss. Jag förstår dig varför du inte vill skriva om er relation!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish