Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

Inlägget innehåller reklam för Estrid

– Har just nu mitt hittills bästa erbjudande hos Estrid på instagram! Om ni signar upp er för prenumeration nu och köper ett startkit (för 95:-) så får ni deras body fluff helt gratis på köpet om ni anger JOSSFLUFF i kassan. Hur bra!? Den har ett värde av 95:-. Måste tillägga att Estrids prenumeration på rakhyvlar är något du styr helt själv beroende på hur ofta/sällan du rakar dig. Deras rakhyvlar är seriöst dom absolut bästa som finns!! Tacka mig sen om ni provar. Ni kommer till hemsidan HÄR.

– Min svärmor var här med middag och busade med bebbe i två timmar så att jag kunde ta tag i det enorma tvättberget. Känns så ooootroligt skönt att ha det gjort. Nu kommer väl mannen hem med massor av ny tvätt dock så lär ju bli kaos i tvättstugan ändå, haha ;p Men skönt just nu iallafall! Maten på bilden nedan var så god att jag funderar på att unna mig mat från samma ställe till lunch idag med. Det är jag fasiken värd efter dessa slitiga dagar.

– Igår hade jag ett breakdown och satt och grinade på golvet för att jag kände mig så tom och trött. Kände mig bara slutkörd på alla vis som går. Ville lägga mig i sängen och sova och bara vara ifred typ. Jag beundrar er som är ensamstående på heltid så mycket. Det är inte en lätt uppgift! Fine om man BARA behövde ta hand om sitt barn men så ser ju inte livet ut. Man ska ju göra saker i hemmet med och sköta allt annat som behövs för att få vardagen att snurra utöver barnen.

– Har helt glömt att visa mina nya naglar! Älskar ju heltvita och det var ett tag sedan jag hade det nu. Så fick bli så denna gång. Tänk att jag har gjort naglar varje månad sedan 2010 typ!? När jag gick gymnasiet. Helt galet. Känner mig naken utan och har svårt att smsa, skriva på datorn eller göra saker i vardagliga livet utan dom. Räcker med att en går av så blir jag halvt ofungerande, hehe. Vilket beroende man dragit på sig.

– Handlade till mig själv för kommande dagar och resultatet ser ni nedan. Jag har ätit sjukt enkelt nu när jag är ensam. Typ tonfiskröra på majskakor, kikärtor och sötpotatis i ugnen, gröna smoothies.. Snabbt, enkelt, hälsosamt och väldigt gott. Är dock lite trött på ensidigheten så ska bli roligt att ha lite mer tid i köket nu framåt igen! Har sparat ner massor av recept som jag vill prova.

– Jag och bebis har börjat läsa en bok om dagen och han älskar Babblarna-böckerna. Har inte gjort mig av med dom sedan Jason och Jolie var små och det var ju tur! Inbillar mig att det faktiskt ger mycket att börja läsa för dom små redan nu. Sedan får han faktiskt se Babblarna på YouTube med när jag behöver gå på toa eller fixa något hemma. Han älskar dom!

– Såhär har det sett ut nu senaste dagarna. Jag + babyskyddet överallt och ingenstans. Är ofta för lat för att packa upp hela vagnen och gör det bara när det verkligen behövs (typ när jag ska träna och ha med mini) så slutar ofta med att jag bara kånkar på babyskyddet i armarna istället ;p Min rygg gillar inte mig just nu.

– Har ju även utöver naglar fixat tånaglar och det är min bästa vardagslyx-grej för mig själv. Har alltid målat tånaglarna förut men det håller ju så dåligt och lacket blir ofta fult snabbt. Jag gör gellack varannan månad nu och känslan av fräscha fötter är något jag verkligen uppskattar på riktigt! Bebbe var med i mammas famn hela tiden.

– Såhär har varje morgon sett ut för mig + en bebis i babysittern. Och så lyssnar vi på barnsånger under tiden som jag gör mig i ordning.

– Måste hylla min bröstpump från Elvie. Den är så bra, smidig och enkel! Önskar jag hade en till varje bröst. Det sjuka är att jag ammar mer på vänster bröst (hej ojämna pattar) vilket gör att jag har mer mjölk i mitt vänstra. Men ändå är det enklare och kommer mer mjölk från det högra när jag pumpar ;p Kanske finns mycket innestående där då eftersom att han inte äter lika mycket från den sidan, haha.

Vilka fina dagar vi har haft tillsammans. Jag och min lilla groda. Men nu får pappan gärna komma hem så att jag kan rymma hemifrån ett tag och andas ut lite. Haha.

Kommentarer

  1. Anna Berglund-Paulsson

    Hej!

    Fick mitt första barn 24/12, går just nu på föräldragrupp 🙂 där fick vi se en film om barns språkliga utveckling. Ett barn som man läser för har ett ordförråd på 50.000 ord vid 17 års ålder, har man inte läst för barnet har den ett ordförråd på 15.000 ord vid den åldern. Så precis som du säger gör det mycket att läsa för barnet även när de är såhär små🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish