Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lite bilder från helgen

Har inte hunnit gå igenom alla bilder än men här kommer lite bilder från helgen som har varit jättefin. Kommer mer senare!

Lilla älskling <3

Gjorde smoothie i vanlig ordning!

Fotade samarbete!

Åt fredagstacos! Så gott med kikärtor blandat med tacosås och tacokrydda istället för färs! Tips!

Efter lördagsmyset tog sig mammsen iväg på ett sent lördagspass. Så härligt! Kom hem jättesent men det var det värt. Älskar känslan efter en bra stund på gymmet! Har verkligen börjat känna mig allt mer stark igen (fortfarande en lång väg att gå dock) och kan lassa på lite mer vikter för varje gymbesök. Blir så motiverad och inspirerad av min egna utveckling och att jag tar mig framåt igen efter graviditet och förlossning.

Jag är världens tönt men dessa tre låtar gör att jag blir lite extra stark på gymmet, haha! Har ju skrivit det förr men om man får känna sig lite gangster för en stund så kan man plötsligt lassa på 10 kg till! Haha, ett litet gymtips om man behöver lite extra kraft någon dag/kväll och vill lyfta tyngre.

Och dessa två låtar är så bra att träna till med! Perfekt i trappmaskinen exempelvis!

Kom hem och drack en enorm godnatt-smoothie innan jag somnade bredvid min bebbe.

Mina killar!

Glassbilen har varit här och rånat barnen på veckopengen ;p Haha, nej men visst har väl alla sjungit ”nu lurar vi barn, nu lurar vi barn – på deras veckopeng” till glassbilens melodi!?

Vi har spelat UNO! Hur fin är inte Jolies egengjorda krona. Hon kom hem i denna i fredags från förskolan.

Har bakat nyttiga chokladbollar med min lilla tjej! Googla mitt namn och chokladbollar så finner ni recept. Hela familjen älskar det och dom är lika goda som chokladbollar med socker.

Min stora, älskade, fina, bästa kille. ÄLSKAR min Jason så att det gör ont i hela kroppen!

Ätit rester har jag också gjort. HÄR hittar ni recept om ni missade det för någon vecka sedan.

Kommer mer bilder inom kort. Har som sagt inte hunnit gå igenom alla i kamerarullen ännu. Blir ju en del bilder på helgerna då jag inte bloggar eller har mobilen särskilt mycket då. Alltid lika kul att bläddra igenom alla under måndagen. Hinns med så mycket mer under en helg än vad man kanske känner i stunden.

Kommentarer

  1. Daniella

    Kan inte du skriva om hur du gör för att samsova på ett säkert sätt med bebis? Jag samsover med min son och det har fungerat bra men det har hänt ett par gånger att min sambo vaknat på natten och sätt att min son har täcket över halva ansiktet.. trots att jag sätter fast täcket under mig osv. Sover ni utan täcke eller hur sover ni? Att sluta samsova ger mig ångest men jag blir rädd över att jag själv inte vaknar under natten och märker att täcket åkt upp.. 😩

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish