Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Räkpasta med parmesan

Gjorde så god räkpasta igår. Och sjukt snabb och enkel!

Du behöver: 

– Valfri pasta

– 1 vitlöksklyfta

– 1 liten burk creme fraich

– 1 liten förpackning imat

– Två små förpackningar räkor i lake

– 1/2 förpackning salladslök

– 1 paket små tomater

– Pressad citron

– Parmesan

– Buljongtärning

– Örtsalt, citronpeppar

Gör såhär: Koka pastan! Pressa vitlöken i en stekpanna med lite olja. Tillsätt creme fraich, imat, buljongtärning. Koka upp en stund. Dela tomaterna i mitten, hacka salladslöken och i med det. Riv ner lite parmesan i såsen, pressa i citron och smaka av med örtsalt och citronpeppar. I med räkorna. Riv över ännu mer parmesan vid servering!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish